Lappeenrannan Energia Oy

  • Y-tunnus: 1796558-9

  • PL 191

  • LAPPEENRANTA

020 690 505

Lappeenrannan kaupungin omistuksessa oleva Lappeenrannan Energia tarjoaa asiakkailleen sähköön ja vesivoimaan liittyviä palveluja, kuten sähkönmyyntiä, maakaasun jakelua ja sähkön siirtoa. Pitkän linjan toimija lukeutuu ympäristöystävällisten energiamuotojen sähköyhtiöihin Suomessa, minkä johdosta yhtiön valitseminen sähkömyyjäksi edistää vihreän ekosähkön käyttöä. Tästä kertoo esimerkiksi se, että yhtiön tuottamalla tuulivoimalla on arvostettu EKOenergia-merkki.

Konserni työllistää noin 130 henkilöä. Se käsittää Lappeenranta Energia Oy:n, Lappeenrannan Energiaverkot Oy:n sekä Lappeenranta Lämpövoima Oy:n. Jokaisella tytäryrityksellä on oma keskittymisalueensa. Organisaatiossa tapahtui myös muutoksia, sillä sähkönmyynti muuttui virallisesti vuonna 2019 Väreelle, josta Lappeenrannan Energia omistaa osan.

Yhtiö on panostanut digitaaliseen palvelukokemukseen, minkä takia esimerkiksi tiedotteet saa tilattua helposti omaan tietoon. Tällä tavalla on mahdollista seurata mahdollisia häiriötilanteita reaaliajassa ja reagoida niihin mahdollisimman nopeasti.

Chat