Kymenlaakson Sähkö Oy - logo

  • Y-tunnus: 0128951-2

  • Yhdystie 7, PL 9

  • KOUVOLA

05 778 0500

Kymenlaakson sähkö on yksi Suomen perinteisimmistä sähköyhtiöistä, sillä se on perustettu jo vuonna 1918. Näin ollen sillä on jo yli 100 vuoden historia merkittävänä sähköyhtiönä kotimaassamme. Alun perin Kymenlaakson Sähköosakeyhtiönä perustettu firma toimii yli 150 000 asukkaan ja sen omistajuus jakautuu tällä hetkellä 11 eri kunnan kesken.

Vahvan brändin omaava Kymenlaakson sähkö tarjoaa sähköä ympäri Suomen. Sen tuotteisiin lukeutuvat erilaiset sähkösopimukset. Mielenkiintoinen sähkösopimus on niin kutsuttu käteispalautus eli cashback, jossa sähkön hinta perustuu pörssin johdannaishintoihin kvartaalitasolla tarkasteltuna. Innovatiivisista tuotteista kertoo myös sähkölahjakortti, jolla voit ostaa lahjaksi sähköä.

Kymenlaakson sähköllä on yli 100 000 asiakasta, joille yhtiö myy suoraan sähköä. Lisäksi se toimii sähkönsiirron jakajana. Jatkuvasti tulevaisuuteen investoiva sähköyhtiö tekee parhaansa ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi, minkä johdosta valtaosa sen tuottamasta energiasta on hiilivapaata. Lisäksi sen erikoisalaa on aurinkosähköjärjestelmä, jonka avulla aurinkopaneelien hankkiminen on helpompaa ja voit ryhtyä sähköntuottajaksi.

Yhtiö tarjoaa myös maksutonta energianeuvontaa, jotta voit pienentää kuukausikulujasi.

Vertaa ja valitse

  • Vertailu ei sido mihinkään
  • maksuton palvelu