Kuoreveden Sähkö Oy

  • Y-tunnus: 0148071-2

  • Korpitie 5

  • Halli

(03) 5320121

Kuoreveden Sähkö

Jo vuodesta 1939 lähtien toiminut Kuoreveden Sähkö Oy on Hallin kylässä nykyisen Jämsän kaupungin alueella pääkonttoriaan pitävä energiayhtiö. Sen lisäksi, että sähköyhtiö myy sähköä ympäri Suomen, vastaa se alueellaan sähköverkon rakennus- ja huoltotöistä.

Löytyisikö tältä keskisuomalaiselta sähkönmyyjältä sinulle sopiva sopimus? Selvitä asia ja käytä sähkösopimuksen kilpailutusta – se ei maksa sinulle mitään eikä sisällä sitoutumis- tai rekisteröitymispakkoa. Säästöä voit sen sijaan kerryttää merkittävästikin sähkönmyyjää vaihtamalla.

Kuoreveden Sähkö on vahvasti vihreät arvot toiminnassaan huomioiva yhtiö: sen myymästä sähköstä yli 90 % on puhdasta ja hiilidioksidivapaata vesivoimaa eli uusiutuvaa enegiaa. Vesivoimalla tuotettua sähköä Kuoreveden Sähkö ostaa Koskienergia Oy:ltä, jonka osaomistaja se on.

Kuoreveden Sähkön tuotevalikoima on kuluttajan näkökulmasta selkeä: valittavana on joko Nord Pool -sähköpörssin markkinahintaa seuraava vaihtelevahintainen sähkösopimus tai kiinteän kuukausihinnan sähköpaketti.

Kuoreveden Sähkö asiakaspalvelu

Kuoreveden Sähkön kanssa voi asioida Korpitie 5:n toimiston ohella myös puhelimitse ja sähköpostitse. Toimisto on avoinna arkipäivisin yhdeksästä kolmeen, ja näiden tuntien puitteissa myös puhelin- ja sähköpostitiedusteluihin vastataan.

Verkossa yhtiön asiakkaat voivat seurata omaa sähkönkulutustaan tätä varten tarkoitetulla online-työkalulla. Yhtiön kotisivuilta löytyy ajankohtaista-osiosta myös erilaisia ajankohtaisia tiedotteita. Sosiaalisen median puolella ei pieni yhtiö erityisemmin esiinny.

Kuoreveden Sähkö palvelukuvaus

Oman verkkoalueensa ulkopuolella Kuoreveden Sähkö tiedetään lähinnä sähköä myyvänä toimijana ja sen uusiutuviin energialähteisiin voimakkaasti suuntautunut toiminta on sekin kiinnittänyt monien huomion. Sähkösopimuksista enemmän tuotteet-kohdassa alempana.

Kuten todettua, yhtiö vastaa omalla alueellaan sähkönjakelusta, ja jakeluasiakkaita sillä on pitkälti yli 2 000 kappaletta. Myynti- ja jakelupalveluiden lisäksi yhtiö myy myös ilmalämpöpumppuja, joiden avulla varsinkin sähkölämmittäjien on mahdollista saavuttaa selkeää säästöä sähkölaskustaan.

Kuoreveden Sähkö energialähteet & historia, paikallisuus

Vuonna 1939 alkanut yhtiö on palvellut alueensa asiakkaita jo yli 80 vuoden ajan, mutta nykyisin sähkö myydään myös oman lähialueen ulkopuolelle.

Kuoreveden Sähkö on vahvasti vihreät arvot toiminnassaan huomioiva yhtiö: sen myymästä sähköstä miltei 100 % on uusiutuvaa enegiaa. Vesivoimalla tuotettua sähköä Kuoreveden Sähkö ostaa Koskienergia Oy:ltä, jonka osakas se myös on.

Peräti 99,4 % Kuoreveden Sähkön myymästä sähköstä on peräisin uusiutuvista lähteistä; tästä valtaosa on vesisähköstä. Ydinvoimalla on myydystä sähköstä tuotettu vain 0,4 % ja fossiilisilla lähteillä vielä vähemmän, 0,3 %.

Kuoreveden Sähkö sähkösopimus

Kuoreveden Sähkön tuotevalikoima on kuluttajan näkökulmasta selkeä: valittavana on joko pohjoiseurooppalaisen Nord Pool -sähköpörssin markkinahintaa seuraava vaihtelevahintainen pörssisähkösopimus tai kiinteän kuukausihinnan sähköpaketti. Pitkällä aikavälillä pörssisähköllä on ollut tapana tulla edullisimmaksi vaihtoehdoksi, mutta kiinteähintainen sopimus on tietenkin ennakoitava.

Kuoreveden Sähkö sähkötarjoukset

Ajankohtaiset sähkötarjoukset löydät käyttämällä vertailupalveluamme. Sinun ei tarvitse rekisteröityä palveluun; tarvitaan vain postinumerosi sekä arvio vuotuisesta sähkönkulutuksesta. Voimme tehdä arvion myös puolestasi asumismuotosi perusteella. Koko vertailun tekeminen vie vain minuutin luokkaa, jos sitäkään – tämän jälkeen saat vertailtavaksesi sähkötarjoukset eri sähkönmyyjiltä.

Kuoreveden Sähköstä usein kysytyt kysymykset

Mikä on Kuoreveden Sähkön irtisanomisaika?
Toistaiseksi voimassa olevien sopimusten, kuten pörssisähkösopimuksen, irtisanomisaika on 14 vuorokautta.
Miten teen vikailmoituksen Kuoreveden Sähkölle?
Yhtiöllä on verkon vikailmoituksia varten käytössä päivytysnumero 0400 730 370.
Mistä löydän Kuoreveden Sähkön häiriötiedotteet?
Yhtiön häiriötiedotteet löytyvät sen kotisivuilta Ajankohtaista-kohdan alta.

Chat