Köyliön-Säkylän Sähkö Oy

  • Y-tunnus: 0139914-8

  • Kuninkaanlähteentie 76

  • SÄKYLÄ

(02) 8386200

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy perustettiin vuonna 1922 vastaamaan maaseudun modernisoitumistarpeisiin. Tänä päivänä kyseessä on moderni energiayhtiö, jolla sähkönmyynnin lisäksi on myös verkko-, tuotanto-osuus- ja kaukolämpötoimintaa. Yhtiön osakekanta on noin 60-prosenttisesti yksityishenkilöiden omistuksessa.

Pienkuluttaja-asiakkaiden valittavana Köyliön-Säkylän Sähkön sopimusvalikoimassa on tätä nykyä seitsemän erilaista tuotetta. Perinteisessä tuoteportfoliossa ovat kausisähkö, yksiaikainen sähkö sekä yösähkö, mutta esimerkiksi Lallin markkinasähkö -tuotteella kuluttajat voivat ostaa sähkön pörssihintaa seuraavaa sähköä. Lallin vartti -sopimuksella sähkön hinta puolestaan vaihtuu neljä kertaa vuodessa, vuodenaikoja seuraten.

Yhtiö on ottanut aurinkosähkön vahvasti mukaan tuotevalikoimaansa. Köyliön-Säkylän Sähköltä voi paitsi hankkia täydellisen aurinkosähköjärjestelmän, myös vuokrata itselleen nimikkopaneelin Haminan Mäkelänkankaan aurinkopuistosta, joka on Suomen suurin aurinkoenergian tuotantoyksikkö.