Köyliön-Säkylän Sähkö Oy

  • Y-tunnus: 0139914-8

  • Kuninkaanlähteentie 76

  • SÄKYLÄ

(02) 8386200

Köyliön-Säkylän Sähkö

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy (tai KSS) on vahvasti paikallinen energiayhtiö, joka kuitenkin myy sähköä myös Säkylän seudun ulkopuolelle. Omalla paikkakunnallaan se vastaa myös sähkönsiirrosta ja kaukolämpöverkosta. Yhtiö tekee tiivistä yhteistyötä myös muiden alueen sähköalan yritysten kanssa, ja esimerkiksi palveluyhtiö Satapirkan Sähkö Oy on hyvä osoitus tästä.

Pienet paikalliset toimijat, kuten KSS, ovat tärkeitä maamme sähkönjakelun ja -myynnin kannalta, mutta ne eivät aina tarjoa edullisinta mahdollista sähköä. Vertaile sähkösopimuksia maksuttomassa palvelussamme ja katso, voisitko säästää jonkin vertailustamme löytyvän sopimuksen avulla euron jos toisenkin!

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy perustettiin vuonna 1922 vastaamaan maaseudun modernisoitumistarpeisiin. Tänä päivänä kyseessä on moderni energiayhtiö, jolla sähkönmyynnin lisäksi on myös verkko-, tuotanto-osuus- ja kaukolämpötoimintaa. Yhtiön osakekanta on noin 60-prosenttisesti yksityishenkilöiden omistuksessa.

Pienkuluttaja-asiakkaiden valittavana Köyliön-Säkylän Sähkön sopimusvalikoimassa on tätä nykyä seitsemän erilaista tuotetta. Perinteisessä tuoteportfoliossa ovat kausisähkö, yksiaikainen sähkö sekä yösähkö, mutta esimerkiksi Lallin markkinasähkö -sähkösopimuksella kuluttajat voivat ostaa sähkön pörssihintaa seuraavaa sähköä. Lallin vartti -sopimuksella sähkön hinta puolestaan vaihtuu neljä kertaa vuodessa, vuodenaikoja seuraten.

Yhtiö on ottanut aurinkosähkön vahvasti mukaan tuotevalikoimaansa. Köyliön-Säkylän Sähköltä voi paitsi hankkia täydellisen aurinkosähköjärjestelmän, myös vuokrata itselleen nimikkopaneelin Haminan Mäkelänkankaan aurinkopuistosta, joka on Suomen suurin aurinkoenergian tuotantoyksikkö.

Köyliön-Säkylän Sähkö asiakaspalvelu

KSS:n asiakkaat voivat asioida puhelimitse, sähköpostitse tai useiden eri verkkopalvelujen kautta. Huomioitavaa on, että eri asiointitarpeille löytyy eri puhelinnumero, esimerkiksi laskutusasioille ja maksuvalvonnalle on eri numerot. Verkossa voi myös jättää yhteydenottopyynnön.

Köyliön-Säkylän Sähkön verkkopalvelu on uusittu vuonna 2021, ja sen kautta voi muun muassa seurata omia sähkön kulutustottumuksia ja -tietoja, tarkastella sopimus- ja laskutietoja sekä päivittää omat yhteystietonsa. Palvelu on tietenkin käytettävissä 24/7.

Yhtiön verkkosivusto on hyvin laaja paikallisen toimijan sivustoksi ja tarjoaa paljon hyödyllistä informaatiota ja materiaalia asiakkaille ja asiakkuutta harkitseville. KSS julkaisee Lallin SähköPosti -nimistä asiakaslehteä kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. Lallin SähköPostia voi lukea myös verkossa. Sosiaalisen median puolella yhtiö on aktiivinen omalla Facebook-sivullaan.

Köyliön-Säkylän Sähkö palvelukuvaus

Valtakunnallisesti Köyliön-Säkylän sähköllä on merkitystä ennen kaikkea sähköä myyvänä yhtiönä, mutta paikallisesti se on erittäin merkittävä myös sähkön ja lämmön jakelijan roolinsa takia. Yhtiö niin ikään myy lämmitysöljyä. Fossiiliseen aikaan ei KSS silti ole missään nimessä jämähtänyt, sillä on nimittäin useita sähköauton latauspisteitä toimialueellaan.

Yhtiö on ottanut aurinkosähkön vahvasti mukaan tuotevalikoimaansa. Köyliön-Säkylän Sähköltä voi paitsi hankkia täydellisen aurinkosähköjärjestelmän, myös vuokrata itselleen nimikkopaneelin Haminan Mäkelänkankaan aurinkopuistosta, joka on Suomen suurin aurinkoenergian tuotantoyksikkö.

Köyliön-Säkylän Sähkö energialähteet & historia, paikallisuus

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy perustettiin vuonna 1922 vastaamaan maaseudun modernisoitumistarpeisiin – ja niihin se vastaa itse asiassa nykyisinkin. Tänä päivänä kyseessä on moderni energiayhtiö, joka kuitenkin on suunnannut katseensa lähiseudun ohella myös kauemmas. Sähkönmyynnin lisäksi KSS:llä on myös verkko-, tuotanto-osuus- ja kaukolämpötoimintaa. Yhtiön osakekanta on noin 60-prosenttisesti yksityishenkilöiden omistuksessa.

Vuonna 2019 Köyliön-Säkylän Sähkön toimittama sähkö oli alkuperältään 60 %:sti hiilidioksidivapaata (47 % ydinvoimaa, 13 % uusiutuvia). 40 % myydystä sähköstä oli peräisin fossiilisista energialähteistä ja turpeesta. Yhtiöllä on omia tuotanto-osuuksiaan, lähinnä Suomen Voima -yhtiön kautta.

Köyliön-Säkylän Sähkö sähkösopimus

Pienkuluttaja-asiakkaiden valittavana Köyliön-Säkylän Sähkön sähkösopimusvalikoimassa on tätä nykyä seitsemän erilaista tuotetta. Perinteisessä tuoteportfoliossa ovat kausisähkö, yksiaikainen sähkö sekä yösähkö, mutta esimerkiksi Lallin Markkinasähkö -tuotteella kuluttajat voivat ostaa sähkön pörssihintaa seuraavaa sähköä tuntikohtaisella hinnalla. Lallin Vartti -sopimuksella sähkön hinta puolestaan vaihtuu neljä kertaa vuodessa, vuodenaikoja seuraten.

Lallin Määris on puolestaan vuoden tai kahden pituisena saatava määräaikainen sähkösopimus, jonka hinta on sama koko sopimusjakson ajan. Lallin Kiinteä on pakettituote, joka on saatavina kiinteällä kuukausihinnalla itse asiassa peräti viitenä eri kokoisena pakettina. Mökki ja XS ovat pienimmän kulutuksen paketit, L taas suurin (yläraja 10 000 kWh vuodessa).

Huomioi, että vanhoja Lallin Lämpösopimus- ja Lallin Perusvoimasopimus -kanta-asiakastuotteita ei enää myydä.

Köyliön-Säkylän Sähkö sähkö hinta

Alle olemme koostaneet KSS:n sähkösopimusten hinnaston osittain sellaisena kuin se oli kesällä 2021 (yleistariffin mukaan). Sähkön hinta kuitenkin muuttuu alati monien eri tekijöiden vaikutuksesta, eivätkä edes eilispäivän hinnat paljoa kerro tämän hetken tilanteesta. Sähkösopimukset palvelussamme kilpailuttamalla saat kuitenkin aina tämän päivän hinnat eteesi.

  • Lallin Määris (12 kk)5,80 snt / kWh + perusmaksu 3,99 € kuukaudessa

  • Lallin Määris (24 kk)5,45 snt / kWh + perusmaksu 3,99 € kuukaudessa

  • Lallin Markkinasähkötuntikohtainen kWh-pörssihinta + 0,40 snt / kWh + perusmaksu 3,99 € kuukaudessa

  • Lallin Vartti5,40 snt / kWh + perusmaksu 3,99 € kuukaudessa

Hinnasto 6.8.2021 mukaan. Ajan tasalla olevat hinnat löydät aina Zmartan vertailusta.

Köyliön-Säkylän Sähkö sähkötarjoukset

Sähkötarjoukset muuttuvat alati – jos olet kaksi vuotta sitten solminut määräaikaisen sopimuksen nykyisen yhtiösi kanssa ja sopimus oli silloin edullinen, älä tuudittaudu luuloon, että sama yhtiö automaattisesti tarjoaisi tällä hetkellä halvimman sopimuksen. Tämän vuoksi uusimmat sähkötarjoukset kannattaa aina hankkia kilpailuttamalla sähkösopimuksesi. Tämä onnistuu vertailupalvelussamme helposti ilman rekisteröitymistä, eikä palvelun käyttö velvoita mihinkään.

Köyliön-Säkylän Sähköstä usein kysytyt kysymykset

Mikä on Köyliön-Säkylän Sähkön irtisanomisaika?
Toistaiseksi voimassa olevien sähkösopimusten (esim. Lallin Vartti) irtisanomisaika on 14 vuorokautta.
Mitä laskutusvaihtoehtoja Köyliön-Säkylän Sähköllä on?
Laskut voi saada itselleen joko perinteiseen tapaan paperisena, e-laskuna tai sähköpostilaskuna.
Miten teen vikailmoituksen Köyliön-Säkylän Sähkölle?
Köyliön-Säkylän Sähkön verkkoasiakkaat voivat tehdä ilmoituksen häiriöistä sähkönjakelussa numeroon 02 838 6195 (24 h).
Mistä löydän Köyliön-Säkylän Sähkön häiriötiedotteet?
KSS julkaisee verkkonsa häiriötiedotteet kotisivuillaan Keskeytyskartta-osiossa. Yhtiöltä voi myös tilata häiriötiedotteet suoraan matkapuhelimeen ja/tai sähköpostiin. Palvelu on maksuton.