Kotimaan Energia Oy

  • Y-tunnus: 1951171-6

  • Keilalahdentie 2-4

  • Espoo

09-315 816 32

Kotimaan Energia on keskittynyt toiminnassa täysin uusiutuviin energialähteisiin, joita ovat vesi-, aurinko- ja tuulisähkö. Lisäksi se on sitoutunut läpinäkyvään markkinointiin noudattamalla Asiakkuusmarkkinointiliiton eli ASML:n laatimia standardeja.

Aiemmin Suomen Energiayhtiönä tunnettu yhtiö toimii Espoosta käsin ja työllistää 50 ihmistä. Sähkönmyynnin ohessa yhtiö harjoittaa ahkerasti hyväntekeväisyyttä ja lahjoittaa Itämeren suojeluun säännöllisesti rahaa. Voit siis tämän sopimustyypin ohessa nauttia hyvästä omastatunnosta sähköä kuluttaessasi, kun osa sähkölaskun arvosta menee hyvään tarkoitukseen.

Asiakkaat ovat yhtiölle kaikki kaikessa, minkä johdosta se vastaa yhteydenottoihin todella nopeasti. Tämä näkyy myös asiakastyytyväisyydessä, joka on selkeästi toimialan keskiarvoa korkeampi. Mutkaton asiakaskokemus toimii asiakaspalvelun kulmakivenä, minkä takia yhtiö haluaa olla aktiivisessa vuorovaikutusyhteydessä asiakkaidensa kanssa. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii uskollisuuskampanja, jossa jokaiselle asiakkaalle lahjoitetaan tunti ilmaista sähköä vuoden jokaisena päivänä.