Kokemäen Sähkö Oy

  • Y-tunnus: 0203928-3

  • Skaffarinkatu 14

  • KOKEMÄKI

(02) 8386250

Kokemäen Sähkö

Kokemäen Sähkö on vahvasti paikallinen energiayhtiö, jonka palveluvalikoimaan kuuluu sekä sähkönsiirto että -myynti. Kyseessä on yksi maamme vanhimmista maaseudun yksityisistä sähköyhtiöistä, sillä se on perustettu jo vuonna 1912. Suomalainen sähköyhtiö elää kuitenkin vahvasti mukana energia-alan tämän päivän vaatimuksissa. Sähkö vertailun avulla saat nopeasti selville, mikä sähköyhtiö myisi juuri sinulle edullisinta sähköä. Säästö sähkölaskun loppusummasta voi olla merkittävä.

Kokemäen Sähkö myy sähköä vain omalla verkkoalueellaan. Myytävän sähkön alkuperä on tuotanto-osuuksista sekä sähköpörssistä, ja energiajakauma näytti vuonna 2018 tältä: 45,4 % fossiiliset energialähteet ja turve, 46,1 % ydinvoima, uusiutuvat energialähteet 8,5 %. Bio-, tuuli- ja vesivoimalla tuotettua sähköä on mahdollista ostaa 0,3 snt per kWh normaalisopimusta kalliimpaan hintaan.

Yhtiö tarjoaa mahdollisuuden hankkia kauttaan myös aurinkosähköjärjestelmiä, jotka toimitetaan käyttöön ”avaimet käteen” -periaatteella. Muihin yhtiön palveluihin kuuluu muun muassa puunkaatoapu.

Kokemäen Sähkö asiakaspalvelu

Asiakkaita yhtiöllä on noin 5 800, ja heitä yhtiö palvelee arkisin klo 10–16. Yhteydenottokanavina toimivat puhelin ja sähköposti, mutta myös yhtiön toimisto Kokemäen Skaffarinkadulla palvelee. Laskutusasioille, tekniselle asiakaspalvelulle ja sähköverkon vikailmoituksille on omat numeronsa (nämä löytyvät yhtiön kotisivuilta).

Kokemäen Sähkön online-palveluportaali on käytettävissä totuttuun tapaan 24/7-periaatteella. Portaalin kautta voi ylläpitää omia yhteystietojaan, seurata sähkönkäyttöä ja tarkastella sähkösopimuksensa tietoja. Palvelu on uusittu vuonna 2021.

Yhtiö julkaisee myös asiakaslehteä, joka ilmestyy kahdesti vuodessa. Virtaa paikallisesti -nimeä kantava lehti löytyy selailtavana versiona myös verkosta. Sosiaalisen median puolella Kokemäen Sähkö on aktiivinen Facebookissa.

Kokemäen Sähkö palvelukuvaus

Suomen sähkömarkkinoilla on paljon sähköyhtiöitä, jotka toimivat lähinnä välittäjinä pörssistä ostettavalle sähkölle. Kokemäen Sähkö on kuitenkin paljon muutakin kuin pelkkä sähkön myyjä. Sen määräaikaisista ja toistaiseksi voimassa olevista sähkösopimuksista löytyy kuitenkin varmasti jokaiseen tarpeeseen sopiva vaihtoehto, olipa sitten tarve pieneen yksiöön tai isoon maaseutuhuvilaan.

Sähkön myynnin ohella yhtiön vastuulla ovat omalla alueella myös sähköverkkopalvelut. Myös aurinkosähköratkaisut, asunnon lämmitys ja ilmalämpöpumput, öljyn myynti ja sähköautojen latauspisteet kuuluvat yhtiön palveluvalikoimaan. Aurinkosähköä yhtiö voi myös ostaa niiltä pientuottajilta, joilta aurinkovoimaa jää yli omien tarpeiden.

Kokemäen Sähkö on mukana muutaman muun alueen sähköyhtiön kanssa rakentamassa alueelle sähköautojen latauspisteiden verkostoa. Yhtiöltä on mahdollisuus myös lainata sähköpyörää ilman maksua muutaman päivän ajaksi. Pyörät ovat saatavilla asiakkaille, jotka ovat sekä verkko- että sähkösopimusasiakkaita.

Kokemäen Sähkö energialähteet & historia, paikallisuus

Yli sadan vuoden historiansa ansiosta Kokemäen Sähkö on maamme yksi vanhimmista kaupunkien ulkopuolisista energiayhtiöistä. Tätä nykyä yhtiön palveluksessa on 12 henkilöä. Paikallisesti on erittäin näkyvä toimija erilaisten tempausten yhteydessä.

Hauskana kuriositeettina mainittakoon, että yhtiön vanhassa muuntamorakennuksessa toimii Sähkömuseo, jossa paikallisen energia-alan ja energiankäytön historiaan voi tutustua. Museon rakennuksessa toimii myös kahvila, jonka toimintaympäristö on varmasti yksi Suomen erikoisimmista. Ehdottomasti poikkeamisen arvoinen paikka!

Kokemäen Sähköllä on 61 osakkeenomistajaa. Näistä suurimmat ovat Satapirkon Sähkö Oy, Paneliankosken Voima Oy sekä Köyliön-Säkylän Sähkö Oy – omistuspohja on siis vahvasti paikallisissa käsissä. Omia tuotanto-osuuksia yhtiöllä on Suomen Voima -yhtiön kautta esimerkiksi Raahen tuulivoimapuistossa ja samaa kautta se on mukana muun muassa Hanhikivi 1- ja Olkiluoto 3 -ydinvoimahankkeissa. Syksyllä 2018 yhtiön oman toimitalon pihalle valmistui aurinkovoimala.

Kokemäen Sähkö sähkösopimus

Kaiken kaikkiaan kuluttaja-asiakkaille Kokemäen Sähkö tarjoaa viittä erilaista sähkösopimustuotetta. Määräaikaisia sopimuksia ovat Vuosivirta ja Vihervirta. Enemmän joustoa irtisanomisajankohdan suhteen tarjoavia toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia ovat puolestaan Markkinavirta, Pakettivirta sekä Varttivirta.

Vuosivirta-sopimus on saatavilla sekä 12 että 24 kuukauden pituisella sopimuksella (niin yleis- kuin kausisähkönä). Vihervirta on saatavilla niin ikään 12 ja 24 kuukauden sopimuksella, ja kyseessä on sopimus, jonka sähkö on takuulla tuotettu vesi-, bio- tai tuulivoimalla. Kyseessä on siis ympäristötietoisen kuluttajan valinta.

Toistaiseksi voimassa olevista sähkösopimuksista Markkinavirta seuraa Nord Pool -sähköpörssin hintoja, Pakettivirta on viitenä kiinteähintaisen ja eri kokoisen paketin sopimuksena myytävä tuote, kun taas Varttivirta tarjoaa sähköä asiakkaille vuosineljänneksittäin markkinahintojen mukaan muuttuvasti.

Kokemäen Sähkö sähkön hinta

Suosittelemme käyttämään sähkösopimusten ilmaista kilpailutuspalveluamme, mikäli tahdot nähdä juuri tämän päivän sähköhinnastot. Tähän olemme kuitenkin koonneet Kokemäen Sähkön hinnaston sellaisena kuin se oli kesällä 2021.

  • Vuosivirta (24 kk)5,45 snt / kWh + perusmaksu 2,53 € kuukaudessa

  • Vihervirta (24 kk)5,75 snt / kWh + perusmaksu 2,00 € kuukaudessa

  • Pakettivirta – M-paketti (maksimi 5 000 kWh / vuosi) 25,50 € kuukaudessa, yli menevä osuus 6,86 snt / kWh

  • Varttivirta5,89 snt / kWh + perusmaksu 2,53 € kuukaudessa

  • Markkinavirtatuntikohtainen kWh-pörssihinta + 0,40 snt / kWh + perusmaksu 2,53 € kuukaudessa

Hinnasto 30.7.2021 mukaan. Ajan tasalla olevat hinnat löydät aina Zmartan vertailusta.

Kokemäen Sähkö sähkötarjoukset

Viimeisimmät sähkötarjoukset eri sähkönmyyjiltä löydät sähkösopimusten kilpailutuksesta. Sen tarjoukset ovat aina kunkin hetken voimassa olevia tarjouksia, joten vanhaan tietoon et tätä kautta törmää. Muista, että sähkön hinta on altis nopeillekin muutoksille, joten hyvään tarjoukseen kannattaa tarttua mahdollisimman nopeasti: huomenna se ei välttämättä ole saatavilla. Vertailun tekeminen ei vielä sitouta sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Kokemäen Sähköstä usein kysytyt kysymykset

Mikä on Kokemäen Sähkön irtisanomisaika?
Toistaiseksi voimassa olevien Kokemäen Sähkön sähkösopimusten kohdalla se on 14 vuorokautta.
Mitä laskutusvaihtoehtoja Kokemäen Sähköllä on?
Paperilasku, sähköpostilasku ja e-lasku. Poikkeuksen muodostaa Vihervirta-sopimus, jossa laskun voi saada vain e-laskuna.
Miten teen vikailmoituksen Kokemäen Sähkölle?
Jos olet Kokemäen Sähkön verkkoasiakas, voit ilmoittaa sähkönjakelun häiriöistä numeroon 02 838 6185. Numero palvelee ympäri vuorokauden.
Mistä löydän Kokemäen Sähkön häiriötiedotteet?
Kokemäen Sähkön sähköverkon häiriötiedotteet löytyvät yhtiön kotisivuilta Sähkökatkot kartalla -kohdasta.

Sähkön kilpailutus - vertaa sähkösopimuksia ja hintoja

Varmistathan, että sinulla ei ole sitovaa määräaikaista sopimusta jos haluat kilpailuttaa sähkösi.

?
  • Vertailu ei sido sinua mihinkään
  • Ilmaiseksi