Keravan Energia Oy

  • Y-tunnus: 0891026-0

  • PL 37

  • KERAVA

(09) 5849 5526

Keravan Energia sähkö

Keravan Energia on merkittävä energia-alan yhtiö, joka myy sähköä kuluttajille koko maassa. Yhtiön toimintaan kuuluvat myös muun muassa sähkönjakelu ja energiantuotanto. Sen Keravalle Lahden moottoritien varteen rakentama aurinkovoimala kuuluu Suomen suurimpien joukkoon.

Löytyisikö tältä uusimaalaiselta sähkönmyyjältä juuri sinulle sopiva ja edullinen sähkösopimus? Selvitä asia vaikka heti Zmartan sähkösopimusten kilpailutuspalvelussa, jossa myös Keravan Energia on mukana, – sähkön kilpailutus on maksutonta ja vie vain hetken.

Sähkötuotteita Keravan energialla on edullista ja omiin tarpeisiin sopivaa sähkösopimusta etsivälle lukuisia. Valittavana on useita erilaisia hinnoitteluperusteita niin toistaiseksi voimassa olevana kuin määräaikaisena. Fiksusähkön hinta esimerkiksi vaihtelee tunnettain pohjoismaisen sähköpörssin markkinatilanteen mukaan, Varttisähkö taas mukautuu markkinahintaan neljästi vuodessa. Täysin päästövapaata energiaa taas tarjoaa Tuulisähkö-sopimus.

Keravan Energia on täysin kuntaomisteinen konserni: Keravan kaupunki omistaa siitä 96,5 %, Sipoon kunta puolestaan 3,5 %. Aurinkovoimalan ohella omaa sähköntuotantoa tapahtuu Keravan biovoimalaitoksessa.

Keravan Energia asiakaspalvelu

Keravan Energian tavoite on tarjota erinomaista asiakaspalvelua, ja yhteydenottokanavia yhtiön asiakaspalveluun onkin useita. Keravan seudulla asuvien asiakkaiden on helppo astella arkisin avoinna olevaan Tervahaudankadun palvelupisteeseen, mutta muualla Suomessa asuvat voivat hoitaa asioitaan puhelimitse tai sähköpostitse. Puhelimitse ja sähköpostitse tarjolla on asiakkaille myös maksutonta energianeuvontaa.

Tätä nykyä asiakkaiden käytössä on myös 24/7 avoinna oleva asiakasportaali, jossa tavallisimmat sähkösopimukseen liittyvät muutokset ja laskutusasiat voi hoitaa. Täällä voi seurata myös omaa sähkönkulutustaan jopa tuntitasolla. Keravan Energian verkkosivusto sisältää myös usein kysytyt kysymykset -osion, jossa kysymykset ja vastaukset on jaettu kahdeksaan aihealueeseen: sähkösopimukset ja muuttaminen, laskutus ja perintäasiat, energian tuotanto ja alkuperä, jne.

Keravan Energia palvelukuvaus

Sähkötuotteita Keravan energialla on edullista ja omiin tarpeisiin sopivaa sähkösopimusta etsivälle lukuisia. Valittavana on useita erilaisia hinnoitteluperusteita niin toistaiseksi voimassa olevana sähkösopimuksena kuin määräaikaisena, olipa mittausperuste sitten yleissähkö tai kausi- tai aikasähkö. Sopimuksista myöhemmin tarkemmin.

Pelkkä sähkön myyntiin keskittyvä yhtiö Keravan Energia ei suinkaan ole. Konsernilla on sähköverkkoa Keravalla ja Sipoossa, hieman myös Helsingin itäisimmissä nurkissakin. Keravan ja Sipoon alueella yhtiö jakelee myös kaukolämpöä, Keravan Sorsakorvessa ja Kannistossa maakaasua.

Lukuisien muiden suomalaisten paikallisten sähköyhtiöiden tapaan myös Keravan Energia on lähtenyt aurinkosähkön markkinoille. Yhtiön avustuksella kuka tahansa voi ryhtyä omassa talossaan tai vaikka mökillä aurinkosähkön käyttäjäksi ja pientuottajaksi – yli jäävä aurinkosähkö voidaan myydä esimerkiksi Keravan Energialle. Yhtiö tarjoaa myös mahdollisuutta vuokrata oman paneelin Keravan aurinkovoimalasta muutaman euron kuukausihintaan. Paneelin tuottama sähkö hyvitetään sähkölaskusta.

Keravan Energia tarjoaa niin ikään sähköautoilun latausratkaisuja niin pientaloihin, yrityksille kuin taloyhtiöille. Keravan Energialla on myös omia julkisia latauspisteitään sähköautoilijoille.

Keravan Energia energialähteet & historia, paikallisuus

Keravan Energian historia juontuu jopa vuoteen 1906 saakka, joskin nykymuotoinen yhtiö perustettiin vuonna 1992. Kyseessä on yhä tänäkin päivänä täysin kuntaomisteinen konserni: Keravan kaupunki omistaa siitä 96,5 prosenttia, Sipoon kunta puolestaan 3,5 prosenttia.

Omasta sähköntuotannosta ei voi tämän konsernin kyseessä ollessa ohittaa vuonna 2016 toimintansa aloittanutta Keravan suurta vuositasoltaan 230 MWh kokonaisenergiatuotannon aurinkovoimalaa, joka on tuttu näky Lahden moottoritietä ajaville. Aurinkovoimalan ohella omaa sähköntuotantoa tapahtuu Keravan biovoimalaitoksessa. Yhtiö on myös Voimaosakeyhtiö SF:n osake yhdessä lukuisten muiden suomalaisten energiayhtiöiden kanssa ja tätä kautta myös Fennovoiman osaomistaja.

Yhtiön sopimusten energialähteet näet havainnollisena piirakkadiagrammina Zmartan sähkösopimusten vertailupalvelussa. Valittavana on myös sopimuksia, joissa sähkön alkuperä on kokonaisuudessaan uusiutuvaa. Keravan Energia on luopunut kivihiilen käytöstä jo vuonna 2001, turpeesta luopuminen tapahtui 2020. Kaukolämmössä yhtiö hyödyntää aktiivisesti hukkalämpöä ja geotermistä energiaa.

Keravan Energia sähkösopimukset

Keravan Energian sähkösopimukset kattavat laajan skaalan erilaisia kuluttaja-asiakkaiden tarpeita, olipa asumismuoto sitten kerrostalo, rivitalo tai omakotitalo. Mökillekin sopivia sopimustyyppejä toki löytyy.

Määräaikaisia sopimuksia yhtiön tuoteportfoliossa on runsaasti – kaikki kestoltaan kaksi vuotta. Perussähkö on suosittu sopimus, jossa hinta on lompakolle hyvin ystävällinen. Jos tuotantotavalla on kuitenkin väliä, kannattaa katse kiinnittää esimerkiksi Tuulisähkö Yleis- tai Biosähkö Yleis -sopimukseen. Tuulivoimassa kuluttaja ostaa täysin Suomessa tuotettua tuulisähköä, joka on alkuperätakuin varmennettua. Biosähkö-sopimuksen sähkö puolestaan tuotetaan Keravan biovoimalaitoksessa pääasiallisesti metsätähdehakkeella.

Toistaiseksi voimassa olevina sopimuksina myydään esimerkiksi Varttisähkö-sopimusta, jossa sähkön hinta tarkistetaan sähköpörssin markkinoiden hinnan mukaan neljä kertaa vuodessa. Todellista pörssisähköä eli tunneittain Nord Pool -sähköpörssin hintoja seuraavaa sopimusta kaipaavalle löytyy Fiksusähkö-sopimus. Tuuli- ja biosähköä voi niitäkin ostaa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen kautta.

Keravan Energia sähkö hinta

Sähkösopimusten kilpailutuspalvelussamme on myös Keravan Energian ajantasainen sähkö hinnasto. Alta saat kuitenkin hieman osviittaa Keravan Energian sähkösopimusten hinnoista kesän 2021 hinnaston mukaan:

  • Perussähkö Yleis (24 kk)6,00 snt / kWh + perusmaksu 1,25 € kuukaudessa

  • Tuulisähkö Yleis (24 kk)6,10 snt / kWh + perusmaksu 1,25 € kuukaudessa

  • Fiksusähkö – tuntikohtainen kWh-pörssihinta + 0,19 snt / kWh + perusmaksu 3,40 € kuukaudessa

Hinnasto 27.7.2021 mukaan. Ajan tasalla olevat hinnat löydät aina Zmartan vertailusta.

Keravan Energia sähkötarjoukset

Sähkösopimusten kilpailutuksen kautta löydät juuri sinulle tässä hetkessä tehdyt Keravan Energia -sähkötarjoukset. Palvelun käyttö on nimetöntä; tarvitsemme vain postinumerosi ja vuotuisen sähkönkulutuksesi tarjousta varten.

Sähkötarjoukset muuttuvat muun muassa sähkön markkinahinnan mukaan. Jos olet tehnyt kilpailutuksen vaikkapa puoli vuotta sitten, tuolloin edullisin sopimus ei välttämättä ole sitä tällä hetkellä. Sähkösopimus kannattaa siis kilpailuttaa mahdollisimman usein.

Keravan Energiasta usein kysytyt kysymykset

Mikä on Keravan Energian irtisanomisaika?
Toistaiseksi voimassa olevien sopimusten irtisanomisaika on 14 vuorokautta.
Mitä laskutusvaihtoehtoja Keravan Energialla on?Keravan Energian laskut voi saada paperilaskuna tai e-laskuna. Verkkopankittomat asiakkaat voivat solmia suoramaksusopimuksen.
Miten teen vikailmoituksen Keravan Energialle?
Keravan Energian verkkovioista voi tehdä vikailmoituksen ympäri vuorokauden numeroon 020 690 590. Kiireettömät ilmoitukset voi tehdä verkossa.
Mistä löydän Keravan Energian häiriötiedotteet?
Yhtiön verkkoalueen häiriökartan löydät sen kotisivuilta, ja täältä voit myös tilata häiriötiedotteet suoraan puhelimeesi. Energiateollisuus ry:n sivuilta löydät koko Suomen laajuisen häiriökartan, eli myös muiden verkkoyhtiöiden häiriöt.

Chat