Forssan Energia Oy

  • Y-tunnus: 0907976-3

  • PL 111

  • FORSSA

(03) 41261

Forssan Energia Oy on nimensä mukaisesti vahva toimija sähkönmyynnissä Hämeen seudulla. Yhtiö, jonka juuret johtavat aina vuoteen 1920 saakka, vastaa kuitenkin kuluttajien tarpeisiin koko Suomen alueella. Vuoden 2016 keväästä lähiten Forssan Energia on ollut osa Sallila Energia -konsernia.

Forssan Energia seuraa Suomen yleistä kuluttajasähkömarkkinoiden tapaa ja tarjoaa kuluttajien käyttöön niin kiinteähintaisia kuin markkinaehtoisesti hinnoiteltuja sähkösopimuksia. Erilaisia sähkötuotteita yhtiö tarjoaa moninaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin: esimerkiksi ForE Kotimaisen sähkö on tuotettu Suomessa ja sillä on Avainlippu-tuote; ForE Talviturvassa taas sähkön hinta pysyy kiinteänä talviaikana (1.12.–28.2.) määräytyen muulloin Nord Pool -sähköpörssin mukaan.

Yhtiö tarjoaa asiakkaidensa käyttöön Online-palvelun, jossa nämä voivat tarkastella laskujaan sekä seurata sähkönkulutustaan niin päivä-, viikko-, kuukausi- kuin vuositasolla. Forssan eEergian asiakaspalvelutoimisto sijaitsee Forssassa, mutta asiointi onnistuu niin puhelimitse kuin useiden sähköistenkin kanavien kautta.