Viihdytkö kansainvälisessä työympäristössä jossa nopeat päätökset, jatkuva kasvu ja innovatiivinen ajattelu ovat osa jokaista työpäivää? Tervetuloa meille, jos vastaat kyllä.

Zmarta Group kasvaa voimakkaasti vuodesta toiseen ja etsimmekin jatkuvasti uusia potentiaalisia työntekijöitä. Arvostamme positiivista otetta ja intoa työhön, tahtoa tehdä aina parhaansa sekä halukkuutta kasvaa uusiin tehtäviin kanssamme. Yhtiön kasvu tarjoaa hyvät mahdollisuudet motivoituneille työntekijöille niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Työpaikkamme tunnetaan inspiroivasta johtamisesta, rennosta ilmapiiristä, hauskoista tapahtumista, mahdollisuudesta kehittää omaan työhösi liittyviä prosesseja ja matalasta byrokratiasta.

Olemme ylpeänä vastaanottaneet Great Place To Work-sertifikaatin marraskuussa 2017. Yhteisenä tavoitteenamme on tehdä Zmartasta toimialansa paras työpaikka Suomessa vuoteen 2020 mennessä! 

Jos haluat työskennellä Zmartalla, tai jollekin muulle Zmarta Groupin brandilla Suomessa tai ulkomailla, klikkaa alla olevaa linkkiä niin pääset konsernin keskitetylle työpaikkasivulle katsomaan kaikki avoinna olevat toimet.

Avoimet työpaikat

Kumppanimme

Teemme yhteistyötä yli 20 eri pankin ja luotonmyöntäjän kanssa. Näin varmistamme, että löydämme sinulle parhaimman mahdollisen lainatarjouksen, joka vastaa tarpeitasi.

 

OMATILI Kirjaudu. Vertaile. Valitse.

Täytä henkilötunnuksesi, niin saat uuden salasanan

bankid-technical-error
bankid-start start-link
bankid-aborted
bankid-unknown
bankid-error
bankid-expired
bankid-sign
bankid-invalid

Kirjautuu sisään

Luo ja lähettää uuden salasanan