Viihdytkö kansainvälisessä työympäristössä jossa nopeat päätökset, jatkuva kasvu ja innovatiivinen ajattelu ovat osa jokaista työpäivää? Tervetuloa meille, jos vastaat kyllä.

Zmarta Group kasvaa voimakkaasti vuodesta toiseen ja etsimmekin jatkuvasti uusia potentiaalisia työntekijöitä. Arvostamme positiivista otetta ja intoa työhön, tahtoa tehdä aina parhaansa sekä halukkuutta kasvaa uusiin tehtäviin kanssamme. Yhtiön kasvu tarjoaa hyvät mahdollisuudet motivoituneille työntekijöille niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Työpaikkamme tunnetaan inspiroivasta johtamisesta, rennosta ilmapiiristä, hauskoista tapahtumista, mahdollisuudesta kehittää omaan työhösi liittyviä prosesseja ja matalasta byrokratiasta. Esimerkiksi näiden syiden johdosta olemme ylpeänä vastaanottaneet Great Place To Work-sertifikaatin marraskuussa 2017.  Tämä ei kuitenkaan meille riitä, vaan yhteisenä tavoitteenamme on tehdä Zmartasta toimialansa paras työpaikka Suomessa vuoteen 2020 mennessä! Tutustu mielenkiintoiseemme, värikkääseen ja juhlan täyteiseen arkeemme Zmarta Suomen Instagram-tililtä täältä!

Jos haluat työskennellä Zmartalla tai jollekin muulle Zmarta Groupin brandille Suomessa tai ulkomailla, klikkaa alla olevaa linkkiä ja pääset konsernin keskitetylle työpaikkasivulle katsomaan kaikki avoinna olevat toimet.

Avoimet työpaikat

Kumppanimme

Teemme yhteistyötä yli 25 eri pankin ja luotonmyöntäjän kanssa. Näin varmistamme, että etsimme sinulle sopivimman lainatarjouksen, joka vastaa tarpeitasi.