Tätä mieltä affiliate-kumppanimme ovat meistä

Top5Credits

Zmarta on luotettava asiakaslähtöinen palvelu, jossa on mukana laajasti pankkeja. Hyvä valinta meidän asiakkaille!

Lue lisää

Financer

Zmarta on yksinkertaisesti toimiva palvelu, joten sitä on helppo suositella meidän asiakkaillemme. Kampanja on toiminut loistavasti.

Lue lisää

Vakuudeton.com

Zmartalla on moniin muihin lainanvälittäjiin verrattuna enemmän yhteistyökumppanipankkeja. Palvelua on kiitelty myös lainanhaun selkeydestä.

Lue lisää

Korkovartija.fi

Suosittelemme Zmartan miellyttävää ja helppokäyttöistä sivustoa lämpimästi. Suuri joukko yhteistyöpankkeja takaa tehokkaan kilpailutuksen.

Lue lisää

Raha.fi

Kokemuksemme mukaan Zmartan palvelu toimii hyvin ja asiakaspalvelu on ensiluokkaista. Arvostamme mutkatonta ja toimivaa yhteistyötä Zmartan kanssa!

Lue lisää

Summarum.fi

Zmarta tarjoaa kuluttajalle luotettavan palvelun, jossa kuluttajan tarpeet ovat etusijalla. Siksi Zmarta on Summarum.fi -palvelulle hyvä kumppani.

Lue lisää

Fiksukuluttaja.fi

Olemme itse testanneet Zmartan lainanhakuprosessin useita kertoja ja toteamme sen kerta toisensa jälkeen erinomaiseksi. Zmartaa voi ilolla suositella blogimme lukijoille!

Lue lisää

Haluatko suositella meitä?

Oletko meidän yhteistyökumppanimme kumppanuusmarkkinointiohjelmassamme? Haluatko jättää suosituksen meistä? Mikäli vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, ota yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen

partners@zmartagroup.com