Tätä mieltä affiliate-kumppanimme ovat meistä

Top5Credits

Zmarta on luotettava asiakaslähtöinen palvelu, jossa on mukana laajasti pankkeja. Hyvä valinta meidän asiakkaille!

Financer

Zmarta on yksinkertaisesti toimiva palvelu, joten sitä on helppo suositella meidän asiakkaillemme. Kampanja on toiminut loistavasti.

Yhdistalaina.com

Zmarta tarjoaa luotettavaa palvelua, jossa kuluttajan tarpeet ovat etusijalla. Tämä tekee Zmartasta erinomaisen kumppanin yhdistalaina.com -palvelulle. Arvostamme sujuvaa ja toimivaa yhteistyötä Zmartan kanssa.

Korkovartija.fi

Suosittelemme Zmartan miellyttävää ja helppokäyttöistä sivustoa lämpimästi. Suuri joukko yhteistyöpankkeja takaa tehokkaan kilpailutuksen.

Raha.fi

Kokemuksemme mukaan Zmartan palvelu toimii hyvin ja asiakaspalvelu on ensiluokkaista. Arvostamme mutkatonta ja toimivaa yhteistyötä Zmartan kanssa!

Summarum.fi

Zmarta tarjoaa kuluttajalle luotettavan palvelun, jossa kuluttajan tarpeet ovat etusijalla. Siksi Zmarta on Summarum.fi -palvelulle hyvä kumppani.

Fiksukuluttaja.fi

Olemme itse testanneet Zmartan lainanhakuprosessin useita kertoja ja toteamme sen kerta toisensa jälkeen erinomaiseksi. Zmartaa voi ilolla suositella blogimme lukijoille!

Laina.pro

Lyhyesti sanottuna Zmarta on hyvä vaihtoehto kuluttajille ja yrityksille kattavan kilpailutuksensa ansiosta. Palvelun käyttö on nopeaa ja suoraviivaista, joten sitä on helppo suositella!

Haluatko suositella meitä?

Oletko meidän yhteistyökumppanimme kumppanuusmarkkinointiohjelmassamme? Haluatko jättää suosituksen meistä? Mikäli vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, ota yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen

affiliates@zmartagroup.com.