KSS Energia Oy

  • Y-tunnus: 0877511-8

  • Hovioikeudenkatu 3

  • KOUVOLA

(05) 8851 830

KSS Energia on kouvolalainen energia-alan yritys, jonka palveluvalikoima on monipuolinen. Sähköä KSS Energia myy asiakkaille ympäri Suomen. Yrityskonserniin kuuluu emoyhtiö KSS Energia Oy, joka tuottaa sähköä ja kaukolämpöä, mutta lisäksi myös verkonrakenukseen, verkkoliiketoimintaan ja maakaasun sekä kaukolämmön myyntiin erikoistuneet tytäryhtiöt.

Suomen mittakaavassa kyse on varsin suuresta energiayhtiöstä: koko konsernin liikevaihto ylitti vuonna 2018 116 miljoonaa euroa ja henkilöstöä sen palkkalistoilla oli 117 henkilöä. Konsernin vastuulla on myös sähkönjakelu Kouvolan alueella ja Iitissä.

KSS Energian sähkösopimusten kirjosta löytyy taatusti sopiva vaihtoehto kuluttajan kuin kuluttajan tarpeisiin. Mikäli tahdot suosia uusiutuvaa energiaa, voit määritellä esimerkiksi sopimuksen valinnan kautta sen, miten tuo uusiutuva energia tuotetaan – biopolttoaineilla, tuulivoimalla tai vesivoimalla. Luonnollisesti myös erilaiset kiinteähintaiset sopimukset ovat valittavissa. KSS Energia on vakavarainen ja merkittävän kokoluokan sähköyhtiö.