KSS Energia Oy

  • Y-tunnus: 0877511-8

  • Hovioikeudenkatu 3

  • KOUVOLA

(05) 8851 830

KSS Energia

KSS Energia Oy on vihreään sähköön keskittynyt energiayhtiö, jonka kotipaikka on Kouvola. Konsernin omistaa 100-prosenttisesti Kouvolan kaupunki, ja KSS toimii kaupungissa myös kaukolämmön tuottajana ja jakelijana. Sähköä se myy ympäri Suomen. Zmartan sähkösopimusten vertailusta saat selville, kuinka kilpailukykyiseen hintaan yhtiö kykenee tarjoamaan sähköä juuri sinulle.

Suomen mittakaavassa kyse on varsin suuresta energiayhtiöstä: koko konsernin liikevaihto ylitti vuonna 2018 116 miljoonaa euroa ja henkilöstöä sen palkkalistoilla oli 117 henkilöä. Konsernin vastuulla on myös sähkönjakelu Kouvolan alueella ja Iitissä. Yhtiö on kasvanut reppaasti sillä vuonna 2020 sen liikevaihto oli noin 153 miljoonaa euroa. Henkilöstömääräksi laskettiin saman vuoden lopussa 246 henkilöä.

KSS Energian sähkösopimusten kirjosta löytyy taatusti sopiva vaihtoehto kuluttajan kuin kuluttajan tarpeisiin. Mikäli tahdot suosia uusiutuvaa energiaa, voit määritellä esimerkiksi sopimuksen valinnan kautta sen, miten tuo uusiutuva energia tuotetaan – biopolttoaineilla, tuulivoimalla tai vesivoimalla. Luonnollisesti myös erilaiset kiinteähintaiset sopimukset ovat valittavissa. KSS Energia on vakavarainen ja merkittävän kokoluokan sähköyhtiö.

KSS Energia

KSS Energia Oy on vihreään sähköön keskittynyt energiayhtiö, jonka kotipaikka on Kouvola. Konsernin omistaa 100-prosenttisesti Kouvolan kaupunki, ja KSS toimii kaupungissa myös kaukolämmön tuottajana ja jakelijana. Sähköä se myy ympäri Suomen. Zmartan sähkösopimusten vertailusta saat selville, kuinka kilpailukykyiseen hintaan yhtiö kykenee tarjoamaan sähköä juuri sinulle.

KSS Energia asiakaspalvelu

Paikan päällä KSS Energia palvelee asiakkaita Kouvolan keskustassa Hovioikeudenkadulla. Päätoimipaikalla ovet ovat avoinna asiakkaille arkisin klo 8–18 ajanvarauksella. Toki Kouvolaan ei tarvitse lähteä sähköasioitaan hoitamaan: asiointi hoituu myös puhelimitse, sähköpostitse tai KSS Online -palvelun kautta.

Muutto- ja sopimusasioissa KSS palvelee arkisin aamukahdeksasta iltakahdeksaan, lauantaisin klo 9–15. Laskutusasiat hoitaa puolestaan Lowell Suomen asiakaspalvelu. Verkkoasiakkaat voivat tietenkin ilmoittaa mahdollisista vioista ja häiriöistä ympäri vuorokauden vikailmoitusnumeroon.

Yhtiö julkaisee omaa KSS Energiset -asiakaslehteään kolme kertaa vuodessa, ja se jaetaan kaikille asiakkaille paperisena. Lehti on luettavissa myös verkossa. Yhtiön verkkosivuston blogista löytyy ajankohtaista asiaa energia-alalta. Sosiaalisen median puolella KSS:n löytää Twitteristä ja LinkedInistä.

KSS Energia palvelukuvaus

Vaikka yhtiöllä onkin vahva paikallinen leima Kouvolassa, jossa se hoitaa kaukolämpö- ja verkkoasioita, myy se sähköä kuitenkin koko Suomeen. Lisäksi monipuoliset energiapalvelut kuuluvat KSS Energian palveluvalikoimaan esimerkiksi aurinkosähkön ja sähköautoilun osalta.

Verkkoasiakkaita KSS Verkko Oy:llä on peräti yli 52 000 kappaletta Pohjois-Kymenlaakson alueella, lämpöasiakkaitakin miltei 3 300 kappaletta. Konserniin kuuluu myös KSS Rakennus Oy, jonka vastuulla ovat erilaiset urakointipalvelut esimerkiksi kiinteistöille ja teollisuudelle.

KSS Energia energialähteet & historia, paikallisuus

Aiemmin Kouvolan Seudun Sähkö Oy -nimellä tunnettu konserni on täysin Kouvolan kaupungin omistama, ja sen liikevaihto oli vuonna 2020 noin 153 miljoonaa euroa. Henkilöstömääräksi laskettiin saman vuoden lopussa 246 henkilöä. Yhtiöllä on vesivoima-, biopolttoaine- ja maakaasutuotantoa Kouvolan seudulla. Lisäksi KSS:llä on tuulivoiman tuotanto-osuuksia.

Oman sähköntuotannon ohella KSS Energia hankkii myymäänsä sähköä sähköpörssistä sekä yhteistyökumppaneilta. Vuonna 2020 yhtiön myymästä sähköstä 41,16 % tuotettiin ydinvoimalla, 30,67 % fossiilisilla ja turpeella, 28,17 % puolestaan uusiutuvilla energialähteillä. KSS Vesi-, Metsä- ja Tuuli-sähkötuotteiden sähkö on tuotettu 100 %:sti uusiutuvilla, joten KSS:llä kuluttajalla on vapaus valita myös täysin uusiutuva sähkösopimus.

KSS Energia sähkösopimus

KSS Energian sähkösopimustuotteiden valikoima on laaja, ja siitä kuluttajan on helppo löytää itselleen sopiva vaihtoehto asumismuodosta ja käyttötottumuksista riippumatta – kaikenlaiset kulutustottumuksen ja tarpeet on huomioitu. Yhteensä erilaisia sopimustuotteita on peräti yhdeksän kappaletta.

KSS Perus on nimensä mukaisesti perusratkaisu, helppo ja yksinkertainen, toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Sähköpörssin hintoja tuntikohtaisesti seuraavalle kuluttajalle löytyy KSS Primetunti, KSS Primevartti taas tarjoaa kvartaaleittain vaihtuvan hinnan. KSS Prime asettuu näiden kahden sopimustuotteen väliin: sen hinta päivittyy markkinatilanteen mukaan kuukausittain.

Sähkösopimuksen voi hankkia myös kuukausihinnalla KSS Iisin avulla. Vihreä Iisi on kuukausisopimuksen ekologinen versio uusiutuvien energialähteiden alkuperätakuin. Vihreitä sähkösopimuksia ovat niin ikään KSS Metsä, Tuuli ja Vesi.

KSS Energia sähkö hinta

Jokainen uutisia seuraava tietää, että sähkön hinta on aina voimakkaiden muutospaineiden alla – siksi sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa säännöllisin väliajoin. Sähköyhtiö, joka tarjosi viime viikolla halvinta sopimusta, ei tee sitä välttämättä juuri tänään. Alla osviittaa yhtiön tarjonnasta antaa KSS Energian hinnasto. Mukana ovat jotkin KSS:n suosituista sähkösopimuksista lokakuun 2021 hintatilanteen mukaan.

  • KSS Perus7,34 snt / kWh + perusmaksu 2,95 € kuukaudessa

  • KSS Tuuli (24 kk)7,50 snt / kWh + perusmaksu 2,95 € kuukaudessa

  • KSS Primetuntituntikohtainen kWh-pörssihinta + 0,19 snt / kWh + perusmaksu 3,90 € kuukaudessa

Hinnasto 18.10.2021 mukaan. Ajan tasalla olevat hinnat löydät aina Zmartan vertailusta.

KSS Energia sähkötarjoukset

Tähtäimessä parhaat sähkötarjoukset? KSS Energia ja monet muut sähköyhtiöt löytyvät Zmartan sähkösopimusten kilpailutuspalvelusta. Sen käyttö ei maksa mitään, mutta voi tarjota mittavia säästöjä sähkölaskusta. Helppokäyttöisen palvelun avulla löydät aina ajankohtaiset ja juuri sinulle suunnatut sähkötarjoukset.

KSS Energia sähkötarjoukset usein kysytyt kysymykset

Mikä on KSS Energian irtisanomisaika?
Toistaiseksi voimassa oleviin sopimuksiin sovelletaan tavallista 14 vuorokauden irtisanomisaikaa.
Mitä laskutusvaihtoehtoja KSS Energialla on?
KSS Energia Oy:n laskun voi vastaanottaa joko perinteisenä paperisena laskuna tai e-laskuna suoraan verkkopankkiin.
Miten teen vikailmoituksen KSS Energialle?
KSS Verkko Oy:n verkkoasiakkaat voivat käyttää 24/7-vikapäivystyksen numeroa 05 885 1800. Kaukolämpö- ja kaasuasiakkaiden käytössä on vikanumero 05 885 1801.
Mistä löydän KSS Energian häiriötiedotteet?
KSS Energian häiriötiedotteet löytyvät konsernin kotisivuilta kohdasta Sähkön siirto > Viat ja häiriöt > Häiriökartta.

Chat