Jeppo Kraft Andelslag

  • Y-tunnus: 0198623-8

  • Kiitolavägen 1

  • JEPPO

(06) 7888700

Jeppo Kraft sähkö

Jeppo Kraft Andelslag on jepualainen, piskuinen mutta perinteikäs sähköyhtiö, joka nimensä mukaisesti on osuuskuntamuotoinen (andelslag = osuuskunta). Yhtiön tausta on vuonna 1920 perustetussa Jeppo kvarn och sågverksandelslag -yhtiössä (Jepuan mylly ja sahalaitososuuskunta).

Sähkösopimusten kilpailutuksesta löydät lukuisia sähkönmyyjiä, jotka toimivat juuri sinun alueellasi ja ovat valmiita antamaan sinulle parhaat sähkötarjouksensa – kilpailuta sähkösopimus jo tänään, se ei maksa mitään, mutta voit säästää merkittäviä summia.

Sähköä Jeppo Kraft Andelslag myy vain Jepuan alueella. Sähköasiakkaita yhtiöllä on noin 800, ja näistä asiakkaista yli puolet kuuluu myös jäseninä osuuskuntaan. Monien muiden alueen sähköyhtiöiden tapaan osuuskunta kuuluu Katternö-konserniin.

Osuuskunnalla on kaksi sähkötuotetta, yleistariffin ja kaksiaikatariffin mukaiset. Osuuskunnan jäsenet saavat ostaa sähköä kummankin tuotteen tapauksessa ei-jäseniä huokeampaan hintaan.

Jeppo Kraft asiakaspalvelu

Nykyisin Uudenkaarlepyyn kaupunkiin kuuluva Jepua on varsin ruotsinkielinen paikkakunta, joten luonnollisesti Jeppo Kraft tarjoaa asiakaspalvelua molemmilla kotimaisilla kielillä. Osuuskunnan toimisto sijaitsee osoitteessa Kiitolantie 1, mutta toki yhteyden saa myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Pienen toimijan verkkosivut eivät tarjoa ylitsevuotavasti sisältöä, eikä yhtiö liioin somettele, mutta asiakkaat voivat kuitenkin helppokäyttöisten online-työkalujen avulla seurata omaa sähkönkulutustaan reaaliajassa ja tehdä tarvittaessa myös muuttoilmoituksen.

Jeppo Kraft palvelukuvaus

Osuuskunta on keskittynyt palvelemaan nimenomaan oman alueensa asukkaita, eli se ei ole lähtenyt valtakunnallisille sähkömarkkinoille esimerkiksi myyjän ominaisuudessa. Osana Katternö-konsernia, johon Jeppo Kraftin lisäksi kuuluvat Oy Herrfors Ab, Nykarleby Kraftverk sekä Esse Elektro-Kraft, se kykenee kuitenkin tarjoamaan laadukkaita ja edukkaita palveluita isomman toimijan tapaan.

Sähkön myynnin ohella Jeppo Kraft vastaa sen jakelusta verkkoalueellaan Jepualla ja Alajepualla, minkä lisäksi osuuskunnan toimintaan kuuluvat myös erilaiset sähkön asennus- ja suunnittelutyöt sekä ilmalämpöpumppujen ja kylmälaitteiden työt.

Osuuskunnalla on Kiitolantiellä kodinkoneita ja tarvikkeita myyvä myymälänsä, jossa monet merkkituotteet ovat edustettuina. Eikä tässäkään vielä kaikki: kodinkoneiden ja muiden sähkölaitteiden huolto- ja korjaustöitä tehdään niin ikään.

Jeppo Kraft energialähteet & historia, paikallisuus

Yhtiön tausta on vuonna 1920 perustetussa Jeppo kvarn och sågverksandelslag -yhtiössä (”Jepuan mylly ja sahalaitososuuskunta”). Osuuskuntamuoto oli tuolloin erittäin suosittu tapa järjestää paikkakuntalaisten töitä ja palveluita, ja niin se on yhä tänä päivänä. Tämän järjestäytymismuotonsa ansiosta Jeppo Kraft erottuu useimmista muista Suomen sähköyhtiöistä – osuuskunnan jäseniä on yli 440, joten käytännössä asiakkaat myös omistavat sähkönmyyjänsä.

Jeppo Kraft sähkösopimus

Jeppo Kraftin sähkösopimuksissa ei ole järin paljon valinnan varaa: sillä on tarjota verkkoalueensa asukkaille kaksi sähkötuotetta, yleistariffin ja kaksiaikatariffin (eli niin sanotun yösähkön tai aikasähkön) mukaiset. Huomionarvoista on, että osuuskunnan jäsenet saavat ostaa sähköä kummankin tuotteen tapauksessa ei-jäseniä huokeampaan hintaan.

Yleistariffin sähkö on suositeltava suhteellisen pienen vuosikulutuksen talouksille, esimerkiksi rivitaloasukkaille. Kaksiaikatarffia suosivat usein he, jotka lämmittävät omakotitaloaan suoralla sähkölämmityksellä.

Jeppo Kraft sähkö hinta

Sähkön hinta muuttuu, ja monesta kuluttajasta tuntuu, että yleensä muutos tapahtuu kalliimpaan suuntaan. Esimerkiksi käsittelyssämme oleva jepualainen toimija on kuitenkin ajan saatossa kyennyt jopa alentamaan sähkötariffejaan. Alla näet kesällä 2021 voimassa olleet hinnastot osuuskunnan jäsenille:

Osuuskunnan jäsenten hinnat:

  • Yleistariffi – 5,30 snt / kWh + perusmaksu alkaen 30 € vuodessa

  • Kaksiaikatariffi – 5,30 snt / kWh (päivä); 3,99 snt / kWh (yö) + perusmaksu alkaen 73 € vuodessa

Hinnasto 3.8.2021 mukaan. Ajan tasalla olevat hinnat löydät aina Zmartan vertailusta.

Jeppo Kraft sähkötarjoukset

Jeppo Kraft tarjoaa sähköä edullisesti osuuskuntansa jäsenille, mutta tästä sähkötarjouksesta ja ylipäätään osuuskunnan jäsenyydestä ja sen myymästä sähköstä voivat hyötyä vain Jepuan asiakkaat. Zmartan valtakunnallisesta sähkösopimusten kilpailutuksesta voivat kuitenkin nauttia koko maan asukkaat – eri sähkönmyyjien vertailuun tarvitaan vain postinumerosi ja arvio vuotuisesta sähkönkulutuksesta. Voimme tehdä arvion myös puolestasi.

Jeppo Kraftista usein kysytyt kysymykset

Mikä on Jeppo Kraftn irtisanomisaika?
Osuuskunnan sähköasiakkailla sopimuksen irtisanomisaika on 14 vuorokautta.
Miten teen vikailmoituksen Jeppo Kraftille?
Jeppo Kraftin jakelualueella ilmenevissä sähkönjakelun vioissa tulee ottaa yhteyttä numeroon 06 7888 713.
Mistä löydän Jeppo Kraftn häiriötiedotteet?
Jeppo Kraftilla ei ole erillistä kanavaa häiriötiedotteiden julkaisuun. Koko Suomen alueella toimii Energiateollisuus ry:n sähkökatkokartta.