GNP-energy-logo

  • Y-tunnus: 2304509-2

  • Äyritie 12 B

  • Vantaa

+358 9 6898 8780

GNP Energy on kotimainen sähkönmyyntiyhtiö, joka toimii myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yhtiö on toiminut markkinoilla vuodesta 2012 lähtien. Sillä ei ole omaa energiantuotantoa: se keskittyy yksinomaan sähkön myyntiin. Tämän ansiosta GNP Energy kykenee säästämään kuluissa ja tarjoamaan kuluttajille edullista sähköä.

GNP Energyn eetoksessa vahvana on sähköalan suuryritysten haastaminen. Pieni ja ketterä toimija tarjoaa kuluttajille kolmea eri sopimustuotetta: Kraft Q, Kraft Kuukausi-spot ja Kraft Markkina. Ensin mainittu käyttää neljännesvuosittain vaihtuvaa pörssihintaa. Kraft Kuukausi-spotin hinta määritellään edellisen kuukauden keskiarvohinnan perusteella. Kraft Markkinassa sähkö taas hinnoitellaan Nasdaq Commodities -sähköpörssin noteerausten perusteella.

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse ja verkkochatin kautta. Fyysistä palvelupistettä ei yhtiöllä ole, mikä toisaalta auttaa painamaan kuluttajan maksamia hintoja alemmas.

Voisiko markkinoiden isot toimijat haastava GNP Energy olla sopiva ratkaisu sähkönmyyjäksesi? Vertaile sähkösopimuksia Zmartalla ja valitse itsellesi sopivin.

Vertaa ja valitse

Postinumero on väärin, tarkista postinumero
?
Varmistathan, että sinulla ei ole sitovaa määräaikaista sopimusta jos haluat kilpailuttaa sähkösi.
  • Vertailu ei sido sinua mihinkään
  • Ilmaiseksi