Brocc

Broccilta saat joustavia ratkaisuja erilaisiin rahoitustarpeisiin kilpailukykyisillä hinnoilla ja selkeillä ehdoilla. Brocc (ent. Balanzia) on yksityisessä omistuksessa oleva ruotsalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kulutusluottoja ja säästämisen palveluita yksityishenkilöille Suomessa ja Ruotsissa. Vuonna 2016 perustettu Brocc AB aloitti toimintansa Suomessa ostettuaan laina- ja talletustuotteita aiemmin Balanzian nimellä tarjoavan GCC Capitalin. Brocc toimii Ruotsin finanssivalvonnan Finansinspektionenin alaisuudessa ja sen laina- ja talletustuotteet kuuluvat Ruotsin valtion talletussuojan piiriin. 
Brocc tarjoaa yksityishenkilöille vakuudettomia kulutusluottoja 50 000 € asti jopa 15 vuoden maksuajalla. Lisäksi Brocc tarjoaa kuluttajille säästötiliä kilpailukykyisellä korolla.

Kilpailuta laina maksutta

Tarkoititko ?
  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20% (todellinen vuosikorko 4,5-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Minska formuläret