Häälaina

Onko suunnitelmissanne järjestää budjettihäät vai ikimuistoiset unelmahäät? Hae Zmartan kautta häälainaa teidän ainutlaatuista juhlaanne varten. Testaa, millaisen koron voit saada!

  • Saat luottopäätöksiä yli 25 luotonmyöntäjältä

  • Hakeminen vie vain pari minuuttia

  • Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään

Tarkoititko ?
Suuntaa antava kuukausierä 220 €*
  • Maksuton lainavertailu
  • Yhdellä hakemuksella yli 20 lainatarjousta

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000 €, 6 v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 € / 72 kk ajan. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000 €-60 000 €, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15 v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

4,6/5, perustuu 1 003 arvosteluun
Kaikki Zmartan kautta lainaa ottaneet saavat sähköpostitse arvostelupyynnön Trustpilot-sivustolle. Kaikki saamamme arvostelut ovat profiilisivullamme, vahvistettujen asiakkaidemme arvostelut näkyvät korostettuina. Zmartan verkkosivuille nostetut arvostelut olemme valinneet arvosteluiden joukosta.Trustpilot-arvosanamme perustuu meistä tehtyihin arvosteluihin ja se lasketaan muun muassa arvosteluiden lukumäärän sekä tähtiluokituksen perusteella.
SP
Svetlana Purhonen sanoo:

Oli hyvä kokemukseni, toimii kaikki hyvin ja nopeasti. Olen tyytyväinen. Paljon kiitoksia palvelust...

16. kesäkuuta 2024
KB
Kofi Boateng sanoo:

The commitment level to ensure that the applicant get a loan is so amazing.

16. kesäkuuta 2024
SM
Sami Markus sanoo:

Ihan jees Sai tehtyä itselleen velkaa🤣

15. kesäkuuta 2024
VideoThumbnails FI 190829-04

Vinkkejä häiden valmisteluun

Lainojen yhdistely

Näin lainavertailu toimii

Häälaina tukee häiden järjestämisessä

On yleistä, että hääpari hakee lainaa häitään varten. Joka vuosi lähes 25 000 suomalaista menee naimisiin ja moni haluaa juhlistaa avioitumistaan läheisten ystävien sekä perheen kanssa järjestämällä suuret häät.

Häiden maksaminen on kallista ja säästämiseen voi mennä pitkä aika. Tämän johdosta häälaina on kasvattanut suosiotaan, sillä voitte maksaa lainaa elämänne ainutlaatuisimman päivän rahoittamiseksi omaan tahtiin juhlapäivän jälkeenkin. Vaikka kertakustannus voi tuntua kalliilta, se on todellisuudessa maltillinen, jos summan jakaa esimerkiksi avioliiton kestolla. Rakkaus on ehdottomasti juhlimisen arvoista!

Häälaina mahdollistaa unelmajuhlat

Jotkut päättävät rahoittaa suurten häiden toteuttamisen lainalla. Toiset taas haluavat pitää hillitymmät ja vaatimattomammat budjettihäät. Rakkauden juhlistaminen kannattaa kuitenkin aina riippumatta siitä, mitä päätättekään tehdä! Me Zmartalla olemme listanneet teille vinkkejä häitä varten budjetistanne riippumatta, joten nyt kannattaa pysyä kuulolla.

Mikäli taloudellinen tilanteenne ei mahdollista unelmienne häiden järjestämistä, lainan hakeminen voi olla hyvä vaihtoehto. Sen ansiosta voitte toteuttaa juuri sellaiset häät kuin haluatte. Lisäksi se, että teitä on kaksi henkilöä maksamassa lainaa, voi parantaa saamianne lainaehtoja. Teillä on myös mahdollisuus saada paremmat lainaehdot, koska lainasta vastaa tässä tapauksessa kaksi henkilöä.

On myös hyvä pitää faktat mielessä. Hääjuhla voi olla miten hauska tapahtuma tahansa, mutta kyseessä kuitenkin on loppupeleissä vain yksi päivä. Lainaa on kuitenkin jäljellä vielä silloinkin, kun viimeinenkin vieras on lähtenyt kotiin.

Häämatka – ikimuistoinen tapa juhlia uutta avioliittoa

Häiden jälkeen koittaa aika, jolloin pari pääsee hetkeksi hengähtämään ja keskittymään toisiinsa – eli nauttimaan häämatkasta. Tämä ikimuistoinen ”honeymoon” on ainutlaatuinen tilaisuus vahvistaa parisuhdetta ja luoda yhteisiä unelmia, joten siitä ei kannata pihistää. Häävalmistelut voivat viedä paljon energiaa, joten rauhoittuminen pitkän puurtamisen jälkeen tekee hyvää mielelle ja parisuhteelle. Suunnittelua ei siis kannata jättää puolitiehen.

Suomalaisten suosituimmat häämatkakohteet sijaitsevat kaukaisilla ja aurinkoisilla paratiisisaarilla – esimerkiksi Malediivit, Seychellit ja Mauritius pitävät pintansa vuodesta toiseen. Ei mikään ihme, sillä näillä saarilla on valkoista hiekkaa silmänkantamattomiin – ja upeita mahdollisuuksia nauttia esimerkiksi sukeltamisesta, snorklauksesta, hyvästä ruuasta ja upeista auringonlaskuista.

Paratiisisaaret eivät tosin ole mitään halpoja kohteita, joten liikkeelle kannattaa lähteä suurella budjetilla. Hotelli on myös hyvä valita huolella – ja esimerkiksi all inclusive voi olla todella hyvä vaihtoehto etenkin helppouden kannalta. Joillain saarilla ei ole ravintoloita välttämättä juuri ollenkaan, joten kulkemisesta saattaa tulla haastavaa. Joustoluotto voi olla hyvä idea unelmamatkaa varten, sillä voit nostaa tililtä juuri sen verran rahaa kuin tulee tarpeeseen.

Miltä kuulostaisi häämatkakohde Suomessa?

Entä, jos kokeilisitte hieman erilaista – tekisitte häämatkan kotimaahan? Kotimaan häämatkakohteet ovat niin ikään miellyttäviä vaihtoehtoja – ja myös hieman kestävämpiä kohteita kuin pitkien lentomatkojen takana olevat kohteet. Esimerkiksi Bengtskärin majakka on todella ainutlaatuinen kohde, jossa on mahtavaa nauttia juhlahumusta – hulppeat meripuitteet ja juhlallinen täyshoito luovat ikimuistoisen loman ja mahdollistavat ainutlaatuisia muistoja.

Toinen mielenkiintoinen kohde, joka jää myös hieman vähemmälle huomioille, on Ahvenanmaa. Idyllinen ja useita tunnustuksia saanut saaristoalue on todella kaunista seutua – ja matka sujuu miellyttävästi esimerkiksi vuokraamalla huvilan ja nauttimalla elämästä. Mikä voisikaan olla mahtavampaa kuin nauttia kuvankauniista ja vehreästä ympäristöstä, jossa riittää kauneutta silmänkantamoiseen!

Jotain hieman erilaista – häät häämatkalla

Potentiaalinen vaihtoehto on myös järjestää häät itse matkakohteessa. Mikä voisikaan olla ihanampaa kuin astella avioon meren rannalla? Monissa tapauksessa tämä voi olla eksoottisempaa.

Halusittepa sitten vihkiytyä romanttisesti kahden kesken tai järjestää suuremmat kemut lähimmäisillenne, apua on varmasti tarjolla kohteesta riippumatta. Voit ottaa itse yhteyttä paikallisiin tapahtumajärjestäjiin tai vaihtoehtoisesti pyytää apua hotellista – heillä on varmasti kokemusta suurien tapahtumien – sekä häiden järjestämisestä – koosta riippumatta. Ette siis varmasti jää ilman apua pitkässäkään juoksussa.

Häämatkalla järjestettävissä häissä on myös toinen hyvä puoli – saatte ulkoistettua hääjärjestelyt asiantuntijoille ja kustannus voi olla todella kohtuuhintainen. Näitä asioita on hyvä miettiä kokonaisuudessaan ennen kuin alatte suunnitella häitä, jotta löydätte juuri teidän makuunne sopivan ratkaisun.

Mikäli valmiiksi suunnitellut pakettihäät tuntuvat juuri teidän jutultanne, kannattaa ottaa yhteyttä osaavaan hääsuunnittelijaan ja kysyä häneltä apua kokonaisuuden kannalta. Voitte onnekkaasti ja sattumien kautta osua todelliseen huippuratkaisuun!

Hae häärahoitusta

  • Kuka maksaa häät?
  • Miten järjestää halvat häät?
  • Kannattaako häät järjestää ulkomailla?
  • Missä häät pidetään?
  • Kuinka paljon häät maksaa?

Mietittävää ennen häitä

Miettikää vuodenaika huolella

Suurin osa pareista haluaa juhlia häitä kesällä, mikä tarkoittaa sitä, että häiden järjestäminen on tuolloin kalliimpaa. Mikäli juhlat järjestetään jonain toisena vuodenaikana, kustannukset voivat olla huomattavasti edullisemmat.

Maaseudulla sijaitsevat juhlapaikat ovat halvempia kuin kaupungeissa

Suuremmissa kaupungeissa sijaitsevat juhlapaikat ovat kalliimpia kuin sen ulkopuolella sijaitsevat juhlatilat. Mikäli valitsette juhlatilan maaseudulta, voitte säästää todella paljon rahaa.

Priorisointi

Onko häissänne joitain asioita, joista ette halua missään nimessä tinkiä? Siinä tapauksessa kannattaa keskittyä niihin muiden juttujen sijaan. Mikäli laadukkaat kuvat ovat todella tärkeitä teille, teidän kannattaa ehdottomasti hankkia ammattilaiskuvaaja. Tai mikäli ruoka on teille molemmille suuri intohimo, kannattaa teidän tilata korkeatasoinen cateringpalvelu juuri tätä iltaa varten.

Toivokaa rahaa tavaroiden sijaan

Sanokaa ystäville ja tutuille, että he eivät toisi lahjoja – rehellisesti sanottuna, kuka tarvitsee enää lisää tavaraa? Sen sijaan voit sanoa, että mikäli vieraat haluavat muistaa teitä, he voivat antaa rahaa.

Hoitakaa suurin osa asioista itse ja pyydä apua perheeltä ja ystäviltä

On helppo tajuta, että tämä kohta on kaikkein tärkein etenkin, jos aiot pitää budjettihäät. Pieni budjetti ei kuitenkaan tarkoita, että hääjuhlasta tulisi tylsä. Päinvastoin – itse tekemällä on mahdollisuus saada persoonalliset ja ikimuistettavat häät. Ja jos onni on puolellanne, lähipiirissänne on paljon ystäviä, joilta voitte saada järjestelyissä apua.

Vuokraa mielenkiintoinen paikka läheltä

Tunnetteko jonkun, jolla on suuri ja upea talo tai viimeisen päälle tehty vapaa-ajan kiinteistö, joka sopisi täydellisesti häidenne järjestämiseen? Kannattaa kysyä, että saisitteko lainata paikkaa kyseiseksi illaksi. Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto on vuokrata tai lainata juhlateltta ja pystyttää se vaikkapa kauniiseen puutarhaan tai jonkun tutun takapihalle. Muistathan pyytää luvan lähistöllä asuvilta naapureilla lupa juhlien pitämiseksi. Mikäli asut taloyhtiössä, kannattaa kysyä asiasta myös hallitukselta.

Laita ruokaa itse

Yksi vaihtoehto on, että voisitte itse valmistaa ruuan. Mikäli päätätte vastata itse ruuasta, ei kannata tavoitella kuuta taivaalta. Buffetin järjestäminen on erinomainen päätös, sillä sen ansiosta voi ruuan valmistella hyvissä ajoin etukäteen. Ei ole kovinkaan mukavaa, jos teidän tarvitsee olla keittiössä ja viimeistellä ruokia samalla, kun vieraat juhlivat.

Vaatimattomampikin kimppu kelpaa

Mikäli ette tunne floristia, voi hääkimpun hinta nousta todella korkealle. Kokeilemisen arvoinen vinkki on pyytää kukkakauppiasta sitomaan hieman vaatimattomampi kimppu.

Laita Spotify soimaan

DJ:n tai bändin palkkaaminen voi olla kallista. Luo sen sijaan valmiita soittolistoja, jotka voivat soida juhlan eri vaiheessa. Yksi lista voi soida vapaamuotoisen keskustelun aikana ja toinen illallisen taustalla. Ne piristävät mukavasti tunnelmaa, kun ihmiset alkavat väsyä istuskeluun ja kaipaavat vauhdikkaampaa meininkiä.

Hanki baarin juomat itse

Piikin avaaminen vieraille ravintolassa koko illaksi voi tulla todella kalliiksi. Käykää sen sijaan Alkossa tai hakekaa juomat ulkomailta. Ylimääräiset juomat voi säästää johonkin toiseen tapahtumaan.

Ystävistä on paljon apua

Pyydä ruuanlaittotaitoisia läheisiä avuksi

Ruoka vie useimmiten suurimman osan häihin tarkoitetusta budjetista. Olisiko teillä perheessä tai lähipiirissä kokkailutaitoinen ihminen, joka voisi auttaa?

Poimi hääkimpun kukat yhdessä kaverin kanssa

Edullisin ja hurmaavin tapa hääkimpun tekemiseen on kerätä luonnonkukat itse. Näin ollen saat juuri haluamasi kimpun ja säästät rahaa.

Pyydä kaveri kuvaamaan

Lähes kaikki haluavat upeita valokuvia elämänsä tärkeimmästä päivästä, ja kaikkein luonnollisimmat kuvat saa silloin, kun kameran takana on joku sinulle tärkeä ihminen. Pyydä kaveriasi kuvamaan ja valitse laadukasta valokuvapaperia kuvien kehitystä varten.