Mikä on yhdistelylaina?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa nimensä mukaan monen lainan yhdistämistä yhdeksi isommaksi lainaksi. Tästä käytetään myös nimitystä yhdistelylaina. Lainojen yhdistämisen päähyöty on se, että usean lainan maksamisen sijaan maksat lainan korot ja muut kulut vain yhdestä lainasta, ja säästät rahaa.

Miksi lainat kannattaa yhdistää?

Lainojen yhdistämisellä saa ryhtiä omasta taloudesta huolehtimiseen. Yhdistämisen avulla lainalle voi saada myös edullisemman koron ja pienemmät kulut. Mikäli sinulla on useita pienlainoja, maksat tilinhoitomaksuja jokaisesta lainasi. Tämä voi tulla erityisen kalliiksi, mikäli lainoja on monta.

Lainojen yhdistäminen voi helpottaa myös taloudenpitoa: kun maksat vain yhtä lainaa, sinun ei tarvitse huolehtia useiden eri laskujen eräpäivistä.

Yhdistä lainat Zmartan avulla

Kun tiedät, paljonko lainasi sinulle kuukausittain maksavat ja paljonko kunkin lainan velkasaldo on, tiedät myös, paljonko rahaa tarvitset lainojesi yhdistämiseen. Tällöin pystyt vertailemaan kauttamme lainatarjouksia ja hyötymään niistä parhaiten.

Kun lainahakemus lähetetään Zmartan lainavertailuun, saat useita lainatarjouksia jo muutamassa minuutissa Suomessa toimivilta luotettavilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Vertailemalla lainatarjouksia voit varmistaa, että saat uudelle yhdistelylainallesi mahdollisimman edulliset kulut ja korot.

Voit ottaa esimerkiksi vakuudettoman lainan maksaaksesi pois luottokorttivelat. Kyseessä on kerralla tilille maksettava laina, jolla voit hoitaa pienemmät korttivelat ja kulutusluotot kerralla pois.