Joen äärellä oleva iloinen nainen, jolle lainojen yhdistäminen on tärkeä asia

Tee maksuton yrityslaina vertailu nyt

Yrityslaina mahdollistaa investoinnit

4,5 / 5, perustuu 560 arvosteluun
Reija Johanna Hartikainen sanoo:

Minusta oli nopea ja selkeä palvelu.Kaikki toimi hyvin

17. tammikuuta 2021
Lue lisää arvosteluja

Vertaa yrityslainat helposti ja näppärästi

Yrityksen pyörittäminen vaatii runsaasti pääomaa. Kassavirran hallinta ja investointeihin vaadittavat varat ovat harvemmin helppoja asioita, minkä johdosta me Zmartalla haluamme tarjota yrittäjille mahdollisuuden toiminnan rahoittamiseen helpon lainavertailumme kautta. Saat yrityslainan nopeasti, helposti ja vaivatta.

Lainaa yritykselle nopeasti onnistuu verkkopalvelussamme. Sinun tarvitsee vain täyttää toivomasi lainasumma sekä yrityksesi perustietoja. Lainahakemuksen täyttämiseen menee parisen minuuttia. Kun olet täyttänyt sen, hakemuksesi lähetetään eteenpäin luotonmyöntäjien käsiteltäväksi.

Saat useita lainapäätöksiä pikaisesti OmaTili-palveluumme, jossa voit vertailla saamiasi lainatarjouksia toisiinsa. Päätösvalta on sinulla – saat valita, mikä tarjous on mieleesi. Sinun ei ole myöskään pakko valita yhtään niistä, jos et halua. Mikäli sinulla on kysyttävää, suomenkielinen asiakastukemme auttaa sinua mielellään numerossa 09 4241 4410.

Lainaa yritykselle ilman vakuuksia – helppo valinta

Yrityslaina ilman vakuuksia pelastaa sinut vakuuksien miettimiseltä – sinun ei tarvitse jahdata takaajia tai pantteja yrityslainan saamiseksi. Tämä helpottaa todella paljon omaa vaivannäköä, sillä yrityslainan takaus voi viedä asioita mutkikkaampaan suuntaan. Vältytkin paperisodalta, kun haet vakuudetonta lainaa.

Yrityslaina Zmartan kautta kilpailutettuna on myös siinä mielessä fiksua, että saat taloudellista pelivaraa oman kassavirtasi hallintaan. Voit maksaa nostamasi yrityslainan pois milloin tahansa, mikä helpottaa pelivaraasi.

Pieni tai iso laina yritykselle mahdollisimman helposti

Meillä Zmartalla on mahdollisuus hakea lainaa yritykselle juuri sinun tarpeisiisi sopivalla summalla. Pienin yrityslaina on vain 1 000 euroa, kun taas suurin summa on jopa 250 000 euroa.

Eri yrityslainat takaavat, että saat toteuttaa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivia hankkeita ja investointeja. Onpa rahan tarve sitten pienelle tai suuremmalle lainalle, saat Zmartan kautta haettua sinulle sopivan lainasumman. Me Zmartalla ymmärrämme todella hyvin, että kassavirran hallinta on hankalaa, minkä johdosta menoja joutuu paikkaamaan lainarahalla. Tämän takia palvelumme on tarkoitettu niin toiminimiyrittäjille kuin suuryrityksille.

Mikä on yrityslainan korko Zmartan lainavertailussa?

Lainan korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, sillä se määrittää, millä hinnalla maksat lainaamaasi yrityslainan takaisin. Toisin kuin yksityisasiakkaille tarkoitetuissa vakuudettomissa lainoissa, yrityslainan korko ilmoitetaan nimelliskorkona kuukaudessa. Korkotaso lasketaan yrityslainoissa siis kuukausiperusteella eikä vuosiperusteella.

Jokainen luotonmyöntäjä ilmoittaa korkotason selkeästi dokumenteissa, jotka sinä saat lainavertailun yhteydessä. Ilmoitamme myös yhteistyökumppanimme koron selkeästi vertailusivulla, jossa näet kaikki tiedot helposti yhdellä silmäyksellä. Luotonmyöntäjät määrittävät koron antamiesi tietojen perusteella, sillä se vaihtelee aina yrityskohtaisesti.

Yrityslaina uudelle yritykselle

Toiminnan aloittaminen on usein kaikkein vaikein askel kohti jokapäiväisen liiketoiminnan aloittamista. Aluksi voi olla vaikeaa löytää omaa asiakaskuntaansa ja viedä tekemistä eteenpäin. Alkuvaiheessa voi menojen kattaminen edellyttää lainan ottoa tai starttirahaa, jotta oman yritystoiminnan saa rullaamaan vakaata tahtia eteenpäin.

Tarkoituksena on kattaa toiminnan aloittamisesta koituneet kulut lyhentämällä velkaa omaa tahtia, kun vakituinen asiakaskunta ja kassavirta on tasaantunut. Tästä on huomattavasti hyötyä myös yrityksen kehittämisen kannalta, sillä harvalla löytyy kassasta rahaa toiminnan täysimääräistä käynnistämistä varten.

Moni miettii myös vaihtoehtoisia rahoitustapoja lainan sijaan. Toiset saattavat harkita esimerkiksi joukkorahoitusta tai osuuden myymistä pääomasijoittajille. Jos et kuitenkaan halua luopua osakkeiden omistuksesta tai luovuttaa päätäntävaltaa muille, siinä tapauksessa lainan ottaminen yritykselle sopii erityisen hyvin sinun tarpeisiisi.

Jos haluat hakea lainaa yrityksen perustamista varten, sinun tulee hakea vakuudetonta kulutusluottoa omaa yritystäsi varten. Yrityslainavertailun edellytyksenä on, että yhtiöllä on jo toimintaa.

Onnistuuko yrityslaina ilman luottotietoja?

Kun haet lainaa yritykselle, sinulta tarkastetaan hakemisen yhteydessä luottotiedot. Luotonmyöntäjät yleensä edellyttävät, että sinulla tulee olla luottotiedot kunnossa ja niissä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Hakemisen yhteydessä varmistetaan myös, ettei yritykselläsi ole luottotietomerkintöjä.

Yrityslainaa nopeasti takaa, että saat luottopäätöksiä itsellesi vertailtavaksi käytännössä saman tien. Jos firmallasi on akuutti rahantarve, sen täyttäminen onnistuu helposti Zmartan välityksellä. Klikkaa vain lainavertailumme auki ja saat yrityslainan nopeasti!

Näin yrityslaina toimii käytännössä

  • Voiko yrityslainan maksaa takaisin etuajassa?

  • Mikä on yrityslainan korko?

  • Voiko yritys hakea vakuudeton laina?

  • Voiko saada yrityslainaa ilman luottotietoja?

Ei artikkeleita

Kokeile myös muita vertailupalvelujamme

Voimmeko auttaa sinua pienentämään kulujasi myös muiden vertailupalveluissamme?
Artboard 1

Pienennä sähkölaskuasi

  • Vertaile kaikkia Suomen sähköyhtiöitä
  • Vertailu vie vain pari minuuttia
  • Vertailun tekeminen ei sido sinua mihinkään