Usein kysyttyä

Kysymyksiä ja vastauksia

Olemme keränneet tänne yksityislainaan liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

Etkö saanut vastausta kysymykseesi? Soita meille, niin autamme sinua!

Minkälaisen koron voin saada Zmartan kautta?

Korko on yksilöllinen ja määräytyy edellytystesi mukaan. Luotonmyöntäjien tarjoama korko myös vaihtelee eri tarjouksissa. Tämä on yksi syy minkä takia kannattaa käyttää Zmartan palvelua – löydät kauttamme parhaat lainakorot.

Mitkä tekijät vaikuttavat lainan kuukausierään?

Kuukausierään vaikuttaa lainan korko, lainasumma ja valitsemasi takaisinmaksuaika. Voit katsoa suuntaa-antavia esimerkkejä mahdollisista kuukausimaksuista käyttämällä lainalaskuriamme.

Mitä vaatimuksia on lainan saamiselle?

Perusvaatimukset ovat, että olet vähintään 20-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, asut vakituisesti Suomessa eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotolla (tai kuluttajaluotolla) tarkoitetaan yleensä vakuudetonta luottoa, jonka pankki tai rahoituslaitos myöntää. Zmartan kautta saaduille kulutusluotolle ominaista on nopea käsittelyaika.

Kulutusluotto otetaan yleisesti kattamaan esim. kodin isoja hankintoja, remonttia tai matkaa. Voit hakea kauttamme kulutusluottoa 500–50 000 euron määrälle. Tarvitsitpa kulutusluottoa pieneen tai suureen hankintaan, me voimme auttaa sinua.

Mikä on rinnakkaishakija?

Rinnakkaishakijaksi kutsutaan henkilöä, joka allekirjoittaa yhteisvastuullisesti lainasopimuksen yhdessä päähakijan kanssa. Molemmista tulee tasavertaisesti maksuvelvollisia koko lainasummasta. Rinnakkaishakija voi olla puoliso tai avopuoliso. Myös toinen kotitalouteen kuulumaton henkilö voidaan joissain tapauksissa hyväksyä rinnakkaishakijaksi.

Mitä hyötyä on rinnakkaishakijasta?

Kun lainavastuuta on jakamassa kaksi henkilöä, on todennäköisempää, että saatte haluamanne lainasumman sekä paremmat lainaehdot. Erityisesti suuremmissa lainoissa rinnakkaishakija parantaa lainansaantimahdollisuuksia.

Miten haen lainaa Zmartan kautta?

Zmarta tarjoaa sinulle henkilökohtaista lainaneuvontaa ja tukea oikean lainaratkaisun löytämiseen. Zmarta tekee yhteistyötä useiden pankkien ja luotonmyöntäjien kanssa. Siksi uskommekin, että pystymme löytämään sinulle sopivan rahoitusratkaisun.

Täytä Zmartan lainahakemus kotisivullamme, niin me hoidamme loput. Parhaassa tapauksessa saat useita tarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman.

Miten nopeasti on mahdollista saada lainaa Zmartan kautta?

Zmarta toimii nopeasti. Useimmiten saat alustavan laintarjouksen parin minuutin sisällä lainahakemuksen tekemisestä. Lainatarjouksen allekirjoitus ja mahdollisten liitetietojen (esim. palkkatodistus) toimittaminen luotomyöntäjälle onnistuu useimmissa tapauksissa sähköisesti.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirretään pankkitilillesi tai maksetaan maksumääräysilmoituksella, yleensä 2-5 pankkipäivän kuluttua asiakirjojen toimittamisesta.

Mihin käyttötarkoitukseen voin saada lainaa?

Päätät itse, mihin haluat käyttää rahat. Voit esimerkiksi käyttää ne sinulla nyt olevien kalliiden pikavippien ja luottojen uudelleenjärjestelyyn. Suosittuja lainan käyttökohteita ovat myös esimerkiksi auto, remontti, vuokratakuu tai lomamatka. 

Keiden luotonmyöntäjien kanssa Zmarta tekee yhteistyötä?

Teemme yhteistyötä useiden eri rahoitusyhtiöiden kanssa. Tämän hetken yhteistyökumppanimme ovat: Danske Bank, Bigbank AS, Santander Consumer Finance Oy, TF Bank AB, Nordax Bank AB, Cashbuddy Oy, Collector Credit AB, Euroloan Consumer Finance Oyj, Resurs Bank AB, Avida Finans AB, Komplett Bank, My Lender Oy, Svea Ekonomi AB, Fellow Finance Oyj, Lainaamo Oy ja OPR-Vakuus Oy.

Maksaako Zmartan palveluiden käyttäminen?

Ei, palvelumme on sinulle täysin maksuton. Tavoitteenamme on löytää laina, joka sopii sinun edellytyksiisi ja tarpeisiisi.

Voiko lainaa lyhentää alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin?

Voit tehdä ylimääräisiä maksuja milloin tahansa lyhentääksesi siten lainaasi valitsemaasi takaisinmaksuaikaa nopeammin. Voit myös maksaa koko lainan takaisin sovittua aikataulua nopeammin. Poikkeavasta takaisinmaksusta kannattaa sopia erikseen kyseisen luotonmyöntäjän kanssa.

Kumppanimme

Teemme yhteistyötä yli kymmenen eri pankin ja luottolaitoksen kanssa. Näin varmistamme, että löydämme parhaimman mahdollisen lainatarjouksen eri tilanteisiisi.

 

OMATILI Kirjaudu. Vertaile. Valitse.

Täytä henkilötunnuksesi, niin saat uuden salasanan

bankid-technical-error
bankid-start start-link
bankid-aborted
bankid-unknown
bankid-error
bankid-expired
bankid-sign
bankid-invalid

Kirjautua sisään

Luo ja lähettää uuden salasanan