Turvaa maksukykysi Zmarta Tuloturvalla

Tuloturva on vapaaehtoinen vakuutus, joka voi lisätä taloudellista turvaasi odottamattomissa tilanteissa. Jos sairastut tai joudut työttömäksi, Tuloturvavakuutus voi turvata säännöllisiä menojasi ja laskujasi.

Zmarta Tuloturvan voit hankkia soittamalla Zmartan asiakaspalveluun numeroon 09 4241 4444.

Elämä ei aina suju suunnitelmien mukaan. Zmarta Tuloturva suojaa sinua yllättävien tilanteiden varalta, jos tulosi pienenevät esimerkiksi työttömyyden, sairauden tai tapaturman johdosta. Näin taloudellinen tasapaino säilyy vaikeinakin aikoina.

Turvavaihtoehdot

Tuloturva

Tuloturva sisältää turvat työttömyyden, tilapäisen työkyvyttömyyden (sairausloma) ja kuoleman varalta. Kuukausikorvauksen suuruudeksi voit valita 200€, 400€ tai 600€. Kuolemantapauksessa maksetaan kertakorvaus 10 000 €.

Tutustu Tuloturvan vakuutusasiakirjaan täältä

Premium Tuloturva

Premium Tuloturva sisältää turvat työttömyyden, tilapäisen työkyvyttömyyden (sairausloma), kuoleman ja vakavan sairauden varalta. Kuukausikorvauksen suuruudeksi voit valita 400€, 600€ tai 800€. Kuoleman- ja Vakavan sairauden turvasta maksetaan kertakorvaus 10 000 €.

Tuloturvassa ja Premium Tuloturvassa kuukausikorvausta ei voi valita suuremmaksi kuin 30% vakuutushakemuksen hetken kuukausittaisista bruttopalkkatuloista.

Kuukausikorvauksia maksetaan jopa 12 kuukautta. Jos olet joutunut työttömäksi tuotannollisista ja taloudellisista syistä, sinun tulee ilmoittautua työvoimatoimistoon työnhakijaksi ja olla oikeutettu joko valtion tai yksityisen työttömyyskassan maksamaan työttömyyspäivärahaan.

Tutustu Premium Tuloturvan vakuutusasiakirjaan täältä.

Vakavan sairauden turva (Premium Tuloturva)

Vakavan sairauden turva kattaa vakuutusehdoissa mainitut vakavat sairaudet (syöpä, sydäninfarkti, sepelvaltimoiden ohitus, munuaisten

vajaatoiminta, aivohalvaus, suuri elinsiirto ja MS-tauti). Tarkemmat määrittelyt korvattaville sairauksille ovat vakuutusehdoissa. Kertakorvaus on 10 000 euroa. Vakuutus korvaa syövästä vain, mikäli se todetaan, kun 6 kuukautta on kulunut vakuutuksen alkamisesta. Vakuutusyhtiön korvausvastuu muiden korvattavien vakavien sairauksien osalta alkaa vakuutussopimuksen voimaantulosta.

Vakuutusmaksu

Tuloturva

Vakuutusmaksu on 8,9% valitusta turvatasosta:

 • 200 eur/kk turvatason vakuutusmaksu on 17,80 eur/kk
 • 400 eur/kk turvatason vakuutusmaksu on 35,60 eur/kk
 • 600 eur/kk turvatason vakuutusmaksu on 53,40 eur/kk
 • 800 eur/kk turvatason vakuutusmaksu on 71,20 eur/kk (vain Premium)

Premium Tuloturva

Vakavan Sairauden Turva on hinnoiteltu seuraavasti:

Asiakkaan ikä

Hinta €/kk

18-29

30-39

40-49

50-59

60-65

3,00 €

5,00 €

10,00 €

25,00 €

40,00 €

Vakuutusmaksu veloitetaan kätevästi kerran kuukaudessa e-laskulla tai paperilaskulla.

Turvan myöntöedellytykset

 • Olet Zmartan asiakas ja luottotietosi ovat kunnossa.

 • Olet 18-63-vuotias ja kotipaikkasi on ollut Suomessa viimeiset 12 kuukautta.

 • Olet ollut jatkuvassa työsuhteessa ja tehnyt töitä viimeisten 6 kuukauden ajan vähintään 16 tuntia viikossa tai 64 tuntia kuukaudessa, tai toiminut yrittäjänä. Etkä ole tänä aikana ollut lomautettuna.

 • Olet terve, eikä sinulla ole sairautta, mitään vaivaa, vammaa, tautia tai kroonista tai ajoittaista sairautta.

 • Et ole minkään vaivan, vamman, taudin tai sairauden takia hakeutunut lääkärin tutkimuksiin tai hoitoon vakuutushakemuksen päiväystä edeltäneiden 12 kuukauden aikana, etkä ole tietoinen tällaisen tutkimuksen tai hoidon tarpeesta.

 • Et ole poissa ansiotyöstäsi tapaturman, sairauden tai vamman vuoksi ja et ole tietoinen tulevasta lomautuksesta tai työttömyydestä.

 • Premium-turvan osalta (vakavan sairauden turva): Lisäksi et ole koskaan sairastanut sydänsairautta, verenkiertohäiriötä, verenpainetautia, halvausta, munuaisvikaa, syöpää, immunologista puutosta tai häiriötä, maksa- tai haima-sairautta.

 

Korvausrajoitukset

Zmarta Tuloturva ei kata:

 • Sairautta tai vammaa, joka oli tiedossa vakuutuksen voimaan astuessa tai 12 kuukautta ennen turvan ottamista.
 • Itse aiheutettua vammaa tai työkyvyttömyyttä, jonka syynä on esimerkiksi alkoholin tai lääkkeiden väärinkäyttö.
 • Psyykkisestä tai stressiperäisestä sairaudesta johtuvaa työkyvyttömyyttä.
 • Työttömyyttä,
 • joka johtuu muusta kuin tuotannollisista ja taloudellisista syistä.
 • joka alkaa 60 päivän sisällä turvan ottamisesta tai työttömyyttä, josta sinulla oli tietoa vakuutuksen alkamispäivänä.
 • joka on jollakin tavoin tahallista tai vapaaehtoista (esimerkiksi irtisanoutuminen yhteisestä sopimuksesta).
 • joka johtuu määräaikaisuuden päättymisestä.
 • yrittäjälle tai toimitusjohtajalle
 • Suomen ulkopuolella muun kuin suomalaisen työnantajan palveluksessa.

Täydelliset korvausrajoitukset löydät vakuutusehdoista.

Verotus

Työkyvyttömyydestä ja työttömyydestä maksettavat kuukausikorvaukset ovat verotettavaa ansiotuloa, josta vakuutusyhtiö suorittaa ennakonpidätyksen. Vakuutetulle maksettu Vakavan sairauden turvan korvaus on veroton. Lähiomaisille maksettu kuolemantapauskorvaus on perintöveron alaista tuloa ja muille edunsaajille korvaus on veronalaista pääomatuloa. Tiedot perustuvat vakuutuksen alkamispäivänä voimassa olleeseen verolainsäädäntöön.

Vakuutuksen myöntäjät

Vakuutuksen myöntävät AXA France Vie – yksityinen osakeyhtiö rekisteröity numerolla 310 499 959 Nanterren yritysrekisteriin, AXA France IARD – yksityinen osakeyhtiö rekisteröity numerolla 722 057 460 Nanterren yritysrekisteriin. Yhtiöiden kotipaikka on Nanterre, Ranska. Yhtiöiden pääkonttorit: 313 Terrasses de l’Arche – 92727 Nanterre Cedex, Ranska. Yhtiöt ovat Ranskan vakuutuslain alaisia ja niiden toimintaa valvoo Autorité de Contrôle Prudentiel et de Résolution 61, rue de Taitbout – 75436 Paris Cedex 9 +33 (0)1 49 95 40 00, https:// acpr.banque-france.fr/.

Yhtiöitä edustaa Suomessa ja vakuutuksen myöntää AXA France IARD - Sivuliike - Suomi (2922649-2) sekä AXA France VIE - Sivuliike – Suomi (2922515-8). Suomen sivuliikkeet on rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään kaupparekisteriin. Suomen sivuliikkeiden yhteystiedot ovat: AXA, PL 67, 00501 Helsinki, Puh. 010 802 834. Suomen sivuliikkeiden toimintaa valvoo Finanssivalvonta, PL 103, 00101 Helsinki, Puh. 09 183 51, www.finanssivalvonta.fi.

Zmarta Tuloturva etämyyntitiedot

Voit tutustua myöntöedellytyksiin tarkemmin vakuutusehdoissa ja vakuutusta koskevat etämyyntitiedot löydät täältä.

Tietoa vakuutusyhtiöstä

Tuloturvan ja Premium Tuloturvan myöntää vakuutusyhtiö AXA, joka on luotettava ja maineikas kansainvälinen toimija vakuutusalalla. Tämä maailman toisiksi suurin vakuutusyhtiö on voittanut lukuisa palkintoja, joihin lukeutuvat mm. useana vuonna voitettu tunnustus parhaasta globaalista vakuutusbrändistä. Yhtiö on myös sijoittunut maailman 50 arvostetuimman brändin joukkoon. Zmarta/Freedom Rahoitus Oy välittää vakuutuksen vakuutusedustajan ominaisuudessa edellä mainittujen tahojen puolesta.

 

Kumppanimme

Teemme yhteistyötä yli 25 eri pankin ja luotonmyöntäjän kanssa. Näin varmistamme, että etsimme sinulle sopivimman lainatarjouksen, joka vastaa tarpeitasi.

 

Olet parin klikkauksen päässä luottopäätöksistä.

Kirjaudu OmaTiliin nähdäksesi mahdolliset lainatarjoukset

OMATILI - Kirjaudu

Täytä henkilötunnuksesi, niin saat uuden salasanan

Kirjautuminen ei onnistunut

Kiitos, olemme välittäneet lainahakemuksesi eteenpäin. Lainojen kilpailutus on vielä kesken, mutta olet saanut jo ensimmäiset lainapäätökset.

Kirjaudu jo nyt OmaTili-palveluumme vertailemaan saamiasi lainapäätöksiä.

Kirjautuu sisään

Luo ja lähettää uuden salasanan