Turvaa maksukykysi Zmarta Tuloturvalla

Tuloturva on vapaaehtoinen vakuutus, joka voi lisätä taloudellista turvaasi odottamattomissa tilanteissa. Jos sairastut tai joudut työttömäksi, Tuloturvavakuutus voi turvata säännöllisiä menojasi ja laskujasi.

Zmarta Tuloturvan voit hankkia soittamalla Zmartan asiakaspalveluun numeroon 09 4241 4444.

Tuloturva on Zmartan myymä vakuutus, jonka tarkoituksena on pitää sinusta ja perheestäsi huolta yllättävissä elämäntilanteissa, mikäli joudut työttömäksi tai jäät pidemmälle sairaslomalle.

Sinun edellytetään ainoastaan täyttävän vakuutusehdoissa määritetyt kriteerit. Myöntöedellytyksiä ovat muun muassa se, että olet 18-63-vuotias ja terve. Lisäksi edellytetään, että olet ollut vähintään 6 kuukautta palkansaajana etkä ole tietoinen lomautuksista tai työttömäksi joutumisesta. Voit tutustua myöntöedellytyksiin tarkemmin vakuutusehdoissa ja vakuutusta koskevat etämyyntitiedot löydät täältä.

Kaksi eri turvatyyppiä

Turvatyyppejä on kahta erilaista, tarjolla on Tuloturva sekä Premium Tuloturva. Tuloturva on hyödyllinen vakuutus, jonka avustuksella turvaat selustasi yllättäviin tilanteisiin. Premium Tuloturva on taas kattava lisäturva, jonka voi ottaa Tuloturvan päälle vakavan sairauden varalle.

  • Tuloturva

Tuloturvan ansiosta voit saada kuukausittaisen korvauksen, mikäli joudut työttömäksi tuotannollistaloudellisista syistä yli 30 päivän ajaksi tai joudut työkyvyttömäksi sairauden tai tapaturman johdosta. Kuukausikorvauksen suuruus voi olla 200, 400 tai 600 euroa kuukaudessa riippuen siitä, minkä kuukausikorvauksen valitset. Vakuutus sisältää myös 10 000 suuruisen kuolintapauskorvauksen, joka maksetaan läheisille. Tuloturvan kuukausihinta vaihtelee 17,8 euron ja 53,4 euron välillä halutun kuukausikorvauksen suuruudesta riippuen.

Tuloturvaa ei ole sidottu tiettyyn lainaan, vaan korvaustilanteessa saat kyseisen rahasumman suoraan tilillesi ja voit käyttää sen haluamallasi tavalla esimerkiksi arjen menoihin tai lainojen maksamiseen – voit siis itse päättää haluamasi käyttökohteen.

Tuloturvan korvaussumma verotetaan ansiotuloverotuksen mukaisesti.

Tutustu Tuloturvan vakuutusasiakirjaan täältä.

  • Premium Tuloturva

Premium Tuloturvan voi ottaa vielä aiemmin mainitun Tuloturvan päälle. Erona on, että tässä vakuutustyypissä on mahdollista nostaa kuukausikorvausta jopa 800 euroon.

Premium Tuloturva pitää myös sisällään vakavan sairauden turvan, jonka ansiosta voit saada 10 000 euron kertakorvauksen, mikäli sairastut johonkin vakuutusehdoissa mainittuun vakavaan sairauteen. Vakuutus pitää sisällään myös 10 000 suuruisen kuolintapauskorvauksen, joka maksetaan läheisille.

Premium Tuloturvaa ei voi toistaiseksi lunastaa netistä, mutta voit soittaa ystävälliselle asiakasneuvojallemme numeroon 09 4241 4444. Tutustu Premium Tuloturvan vakuutusasiakirjaan täältä.

Tietoa vakuutusyhtiöstä

Tuloturvan ja Premium Tuloturvan myöntää vakuutusyhtiö AXA, joka on luotettava ja maineikas kansainvälinen toimija vakuutusalalla. Tämä maailman toisiksi suurin vakuutusyhtiö on voittanut lukuisa palkintoja, joihin lukeutuvat mm. useana vuonna voitettu tunnustus parhaasta globaalista vakuutusbrändistä. Yhtiö on myös sijoittunut maailman 50 arvostetuimman brändin joukkoon. Zmarta/Freedom Rahoitus Oy välittää vakuutuksen vakuutusedustajan ominaisuudessa edellä mainittujen tahojen puolesta.

 

Kumppanimme

Teemme yhteistyötä yli 25 eri pankin ja luotonmyöntäjän kanssa. Näin varmistamme, että etsimme sinulle sopivimman lainatarjouksen, joka vastaa tarpeitasi.

 

    >

Olet parin klikkauksen päässä luottopäätöksistä.

Kirjaudu OmaTiliin nähdäksesi mahdolliset lainatarjoukset

OMATILI Kirjaudu. Vertaile. Valitse.

Täytä henkilötunnuksesi, niin saat uuden salasanan

Kirjautuminen ei onnistunut

Kirjautuu sisään

Luo ja lähettää uuden salasanan