Energia 247 Oy

  • Y-tunnus: 2626480-5

  • PL 1247 (Mannerheimintie 20 B)

  • Helsinki

010 286 6117 (ma-pe 8.00-16.00)

Energia 247 sähkö

Energia247 on asiakaslähtöistä ajattelua toiminnassaan korostava kotimainen sähköyhtiö, joka tuottaa sähkönsä 100-prosenttisesti uusiutuvalla energialla. Se on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Yhtiön kevyt ja ketterä organisaatio mahdollistaa sen, että niin kutsuttu vihreä sähkö ei kuitenkaan kuormita kuluttajan kukkaroa kohtuuttomasti.

Energia247 tarjoaa useita erilaisia sähkösopimuksia kuluttajille. Valittavana on erilaisten asumismuotojen ja kulutusluokkien tarpeisiin räätälöityjä tuotteita. Voit valita joko kiinteähintaisen sopimuksen tai Nord Pool -sähköpörssin vaihtelevaan markkinaehtoiseen hinnoitteluun perustuvan sopimuksen.

Melko tuoreena toimijana Energia247 tarjoaa erottuvan vaihtoehdon perinteisille ja isoille sähköyhtiöille. Laskutus tapahtuu aina jälkikäteen ja perustuu toteutuneeseen kulutukseen: arviolaskutusta ei yhtiö siis harrasta.

Energia 247 asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun ammattilaiset palvelevat Energia 247:n asiakkaita mahdollisissa ongelmatapauksissa sekä puhelimitse että sähköpostitse maanantaista perjantaihin kello 8 ja 16 välillä. Yhtiö on läsnä myös Facebookissa. Kivijalassa sijaitsevaa fyysistä asiakaspalvelupistettä ei Energia 247:llä ole, mikä toisaalta tukee hyvin ketterän ja sähköisen organisaation periaatetta – mikä puolestaan näkyy edullisissa hinnoissa.

Käyttökelpoista tietoa ja ohjemateriaalia yhtiön sivuilta löytyy runsaasti. Usein kysyttyä -osiossa käydään läpi perinteisiä kuluttajia askarruttavia kysymyksiä, kuten eri sopimustyyppien välisiä eroja sekä laskutukseen liittyviä asioita.

Energia 247 palvelukuvaus

Erilaisia sähkösopimustuotteita Energia 247:llä on kymmenen, ja nämä voidaan vielä jakaa kolmeen eri alaluokkaan: yleissähkö, yösähkö & päivä ja kausisähkö. Tarkka jaottelu erilaisiin käyttöprofiileihin mahdollistaa kuluttajalle optimoinnin juuri hänen oman kulutuksensa ja käyttötottumustensa mukaisesti. Toisaalta kuluttaja voi olla ihan niin huoleton kuin haluaa vaikkapa määräaikaisen, kiinteähintaisen yleissähkösopimuksen muodossa.

Melko tuoreena toimijana Energia247 tarjoaa erottuvan vaihtoehdon perinteisille ja isoille sähköyhtiöille. Laskutus tapahtuu aina jälkikäteen ja perustuu toteutuneeseen kulutukseen: arviolaskutusta ei yhtiö siis harrasta, toisin kuin jotkin sen kilpailijat. Maksat vain todellisen, toteutuneen kulutuksen mukaan.

Energia247 on yksinomaan sähkönmyyntiin keskittynyt yhtiö, eikä sillä ole muuta energia-alan toimintaa esimerkiksi aurinkosähköjärjestelmien asennuksen, sähköautojen latausinfran tai muun vastaavan muodossa. Tämä merkitsee myös sitä, että juuri sähkösopimusasiakkaat ovat yhtiölle tärkein prioriteetti.

Energia 247 energialähteet & historia, paikallisuus

Suomen sähkönmyyntimarkkinoilla jo vuodesta 2014 lähtien toiminut yhtiö on täysin kotimainen toimija, jonka kotipaikkana on Helsinki. Energia 247 myy 100-prosenttisesti uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä.

Ympäristönäkökulma on siis mahdollista ottaa huomioon ilman, että maksaa sähköstä kiskurihintoja. Edullisuuden ja ekologisuuden yhdistäminen onkin yrityksen tärkeimpiä toimintaa määrittäviä teemoja. Omaa sähköntuotantoa ei Energia 247:llä ole, vaan myytävä sähkö ostetaan sähköpörssistä.

Energia 247 sähkötuotteet

Kuten jo aiemmin mainittiin, tämän yhtiön osalta kuluttajan valittavana on useita erilaisia sähkösopimustuotteita, joista varmasti löytyy jokaiseen tarpeeseen sopiva. Nämä sopimustuotteet ajankohtaisilla hinnoilla löydät myös Zmartan sähkövertailusta, jossa voit kilpailuttaa sähkösopimuksesi tuossa tuokiossa ja ilman sitoutumista.

Ensinnäkin: kaikki Energia 247:n sähkötuotteet tarjoavat kuluttajalle täysin uusiutuvin tuotantotavoin tuotettua sähköä. Toiseksi: tämä ei näy korkeina hintoina. Päinvastoin, yhtiön tarjoukset ovat monissa tapauksissa markkinoiden kaikkein edullisimpia.

Voit valita, haluatko kiinteähintaiseen kuukausipakettiin perustuvan sopimuksen. Näitä ovat EkoWatti Kerrostalopaketti, Rivitalopaketti ja Omakotitalopaketti. Nimet kertovat lähinnä paketin kiinteään hintaan myytävän kulutuskaton, eivätkä sinällään ole sidottuja todelliseen asumismuotoosi.

Määräaikaisen vuoden sopimuksen tarjoaa EkoWatti 12 kk Aika, lyhyemmän määräaikaisuuden sopimus on puolestaan EkoWatti 3 kk Plus5 Aika. Pörssisähköä halajavalle ja kulutuksen aktiivisesta seurannasta kiinnostuneelle EkoWatti Markkina Aika -pörssisähkösopimus on oikea valinta. Mutkaton EkoWatti -yleissähkösopimus taas on toistaiseksi voimassa ja mahdollistaa irtisanomisen koska tahansa 14 vuorokauden irtisanomisajan puitteissa.

Energia 247 sähköhinnat

Energia 247 -sähköhinnat on aina ajan tasalla sähkösopimusten vertailupalvelussamme. Jos kuitenkin tahdot heti vilkaisun yhtiön erilaisiin sopimustyyppeihin ja niiden hinnoittelumalleihin, olemme koonneet alle heinäkuussa 2021 voimassa olleita hintoja eri sopimustyypeistä:

  • EkoWatti – 6,99 snt / kWh + perusmaksu 2,95 € kuukaudessa

  • EkoWatti Vartti Kausi – 7,49 snt / kWh + perusmaksu 2,95 € kuukaudessa

  • EkoWatti 12 kk Aika – 5,99 snt / kWh + perusmaksu 2,95 € kuukaudessa

  • EkoWatti Kerrostalopaketti – 14,90 € kuukaudessa (250 kWh/kk asti)

  • EkoWatti Omakotitalopaketti – 49,90 € kuukaudessa (833,33 kWh/kk asti)

Energia 247 sähkötarjoukset

Energia 247 pyrkii tarjoamaan kuluttajille mahdollisimman edullisia sähkösopimuksia kautta linjan. Voit itse kokeilla Zmartan vertailupalvelussa, kuinka hyvin yhtiö on näissä pyrkimyksissään onnistunut. Palvelussamme on mukana aina viimeisimmät Energia 247 -sähkötarjoukset, ja voit verrata yhtiön uusimpia tarjouksia helposti muiden sähkönmyyjien tarjouksiin. Vertailu on maksutonta ja anonyymia, etkä sitoudu mihinkään ennen sähkösopimuksen mahdollista solmimista.

Mikäli Energia247 vaikuttaa houkuttelevalta valinnalta, tee sähkösopimusten vertailu Zmartalla ja katso, löydätkö sille parempia vaihtoehtoja.

Sähkön kilpailutus - vertaa sähkösopimuksia ja hintoja

Varmistathan, että sinulla ei ole sitovaa määräaikaista sopimusta jos haluat kilpailuttaa sähkösi.

Postinumero on virheellinen, tarkistaisitko antamasi postinumeron
?
  • Vertailu ei sido sinua mihinkään
  • Ilmaiseksi