Enefit Oy - logo

  • Y-tunnus: 2865933-3

  • Lemminkäisenkatu 14-18

  • TURKU

09 7479 0747

Enefitin juuret ovat eteläisessä naapurissamme – Enefit Oy on vakavaraisen Eesti Energian tytäryhtiö. Itse emoyhtiö Eesti Energia on Viron suurin energiantuottaja, joka toimii kotimaansa ja Suomen ohella myös Ruotsissa, Puolassa, Latviassa ja Liettuassa. Suomessa yhtiön toimisto sijaitsee Turussa. Enefit myy vain Nord Pool -sähköpörssistä ostamaansa uusiutuvien energialähteiden sähköä.

Kuluttajille Enefit tarjoaa kahta tuotetta: Enefit Markkinaa ja Enefit Takuuta. Ensin mainitussa hinnoittelu perustuu täysin markkinahintoihin ja sopimus on toistaiseksi voimassa. Voit päästä nauttimaan edullisista hinnoista, mutta samalla sähköpörssin hintojen vaihtelu tuo mukanaan riskin korkeammista hinnoista. Enefit Takuu -sopimus on kiinteähintainen ja määräaikainen, 36 kuukauden pituinen.

Enefit Oy:n kaikkien sähkösopimusten sähkö on täysin uusiutuvista energialähteistä. Virolainen digitaalisten innovaatioiden ajattelutapa on vahvasti läsnä yhtiön eetoksessa, ja kuluttajan on helppo seurata omaa sähkönkulutustaan Enefitin sovellusten kautta.

Halpaa sähköä Virosta? Vertaile sähkösopimuksia nyt Zmartalla ja katso, onko Enefit itsellesi sopiva valinta.

Vertaa ja valitse

Postinumero on väärin, tarkista postinumero
?
Varmistathan, että sinulla ei ole sitovaa määräaikaista sopimusta jos haluat kilpailuttaa sähkösi.
  • Vertailu ei sido sinua mihinkään
  • Ilmaiseksi