Zmarta Spring 22 - Mobile

4,6 / 5, perustuu 2 812 arvosteluun

Hyödynnä Zmartan lainavertailu

Lainan kilpailutus on ilmaista ja voit säästää selvää rahaa

Tarkoititko ?
 • Ilmainen
 • Et sitoudu mihinkään

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20% (todellinen vuosikorko 4,5-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Minska formuläret

Näin lainavertailu toimii..

computer
Valitset aluksi haluamasi lainasumman sekä takaisinmaksuajan.
uc
Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, hakemuksesi lähetetään yli 25 pankille ja luotonmyöntäjälle.
money
Saat lainapäätöksiä ja pääset valitsemaan sinulle parhaan lainan.

Palvelumme pähkinänkuoressa

Lukuisat asiakkaat ovat yhdistäneet osamaksunsa, luottokorttivelkansa ja muut pienlainansa vertailupalvelumme avulla ja saaneet jopa satojen eurojen kuukausisäästöjä. Tässä vielä lisätietoja palvelustamme:

 • Lainasumma 1 000-60 000 EUR
 • Takaisinmaksuaika 1-15 vuotta
 • Ikä vähintään 20 vuotta
 • Luottotietojen tarkistus Kyllä
 • Palvelun hinta Maksuton
Lainaopas
 • Näin voit saada hyvät ehdot lainalle

  Lainojen vertailu sujuu helpommin näillä vinkeillä

  Harkitse yhteishakijan hankkimista

  Yhteishakijana voi olla esimerkiksi oma vanhempi, puoliso tai paras kaveri. Oikeastaan lähes kuka tahansa lähipiiristä voi toimia lainasi yhteishakijana, mikäli hän täyttää vaatimukset. Pankkia kiinnostaa ennen kaikkea se, että yhteishakijalla on vakaa taloudellinen tilanne, joka voi auttaa lainan saamisessa.

  Kahden ihmisen tulot samassa hakemuksessa voivat parantaa mahdollisuuksiasi saada hyvät ehdot lainallesi. Lainahakemusta tehdessä on kuitenkin tärkeää pitää mielessä, että te molemmat olette yhdessä vastuussa lainasta. Jos et voit itse maksaa lainasummaa takaisin, vastuu maksamisesta siirtyy yhteishakijalle.

  Yhdistele lainat

  Jos sinulla on useita pienlainoja monilta eri tahoilta, on fiksua yhdistää lainat yhdeksi isommaksi luotoksi. Toisinaan voi käydä niinkin, että luotonmyöntäjän puolelta tulee pyyntö lainojen yhdistämisestä, jotta voit ylipäätänsä lainata rahaa.

  Lainojen yhdistämisen hyvät puolet:

  • Vältyt maksamasta tilinhoito- ja kuukausimaksuja jokaisesta lainasta erikseen
  • Voit saada edullisen koron
  • Voit saada pidemmän takaisinmaksuajan

  Yhdistä lainat täältä!

  Sulje
 • Mitä luottotiedot tarkoittavat?

  Mitä luottotiedot tarkoittavat?

  Luottotietoja kysytään usein monessa paikassa, mutta monelle on epäselvää, mistä oikein on kyse – nyt me kerromme asiasta tarkemmin. Luottotiedoista puhuttaessa varmistetaan käytännössä katsoen kuluttajan maksukyky. Koska kyseessä on todella henkilökohtainen asia, Suomessa määritelläänkin tarkasti siihen liittyvistä säädöksistä luottotietolaissa.

  Suomessa toimii kaksi luottotietoyhtiötä, jotka ylläpitävät yksityishenkilöitä koskevaa luottotietorekisteriä. Yksityishenkilöön liittyviä henkilöluottotietoja ei saa kuka tahansa tietoonsa, vaan niitä saa käyttää lain määrittelemissä tapauksissa, kuten esimerkiksi luoton myöntämistä ja valvontaa varten.

  Maksuhäiriömerkinnät säilyvät rekisterissä

  Yleinen käsitys on, että maksuhäiriömerkinnät ja muut luottotietomerkinnät katoavat saman tien, kun rästiin jäänyt maksu on hoidettu. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkansa – ne jäävät suorituksesta huolimatta rekisteriin ja vanhenevat pääsääntöisesti vasta 2-4 vuoden kuluttua merkinnän saamisesta.

  Tarkista luottotiedot

  Omat luottotiedot on hyvä tarkistaa erityisesti, mikäli asia mietityttää. Jos omien luottotietojen tilanne kiinnostaa, kannattaa omat tiedot tarkistaa luottotietoyhtiöltä esimerkiksi täältä.

  Luottotietojen tarkastamisesta on jopa säädetty henkilötietolaissa. On hyvä olla tietoinen, onko luottotietorekisterissä merkintöjä ja mistä ne ovat mahdollisesti tulleet. Mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, saat myös tietoosi, miten kauan ne ovat voimassa.

  Omien tietojen tarkastus onnistuu helposti luottotietoyhtiöltä esittämällä heille pyyntö asiasta esimerkiksi täältä. Saat tiedon nopeasti maksamalla pienehkön kertamaksun saadaksesi reaaliaikaisen tiedon luottotiedoistasi.

  Sulje
 • Takaisinmaksuun liittyviä vinkkejä

  Tällä tavalla lainan takaisinmaksu sujuu sulavasti

  Voi kyllä – voi tuntua hieman tylsältä istahtaa alas ja miettiä, että mitä sitä voisi tehdä maksaakseen lainaa takaisin. Meillä on kuitenkin hyviä uutisia, sillä olemme tehneet työn puolestasi ja kerromme, miten voit maksaa sen pikaisella aikataululla pois!

  Ole hyvä – tässä on parhaat vinkkimme, joiden avulla voit maksaa lainan takaisin suunnitelman mukaisessa aikataulussa.

  Tee budjetti

  Sana ”budjetti” ei välttämättä kuulosta kovinkaan jännittävältä, mutta tämä kohta on kaikkein tärkein takaisinmaksusta puhuttaessa. Se on myös avain muutokseen, jonka avustuksella voit saada taloutesi hallintaan.

  Budjetin ei tarvitse olla ihmeellinen, vaan sen voi rakentaa esimerkiksi plussien ja miinuksien varaan – tärkeintä on, etteivät menosi ole koskaan kulujasi suuremmat.

  Tutustu esimerkiksi todella helppolukuiseen budjettioppaaseen, jos haluat saada lukuisia vinkkejä, joiden avulla voit laatia budjetin niin nopeasti ja helposti kuin vain on mahdollista.

  Maksa ensin kaikkein korkeakorkoisin laina pois alta

  Nyrkkisääntönä on, että pienet, korkeakorkoiset lainat tulee aina maksaa ennen suurempaa, pienempikorkoista lainaa. On myös hyvä pitää yhdistelylaina mielessä vaihtoehtona.

  Suuremmalla lainalla voit kuitata pois kaikki pienemmät luotot ja välttää näin ollen maksamasta jokaisesta lainasta kuluja erikseen. Voit myös saada matalamman koron suuremmalle lainallesi.

  Tutki tarkasti menojasi

  Onko joitain kuluja, joista voisit säästää? Saattaa olla, ettet vähään aikaan miettinyt sähkönkulutustasi tai katsonut tarkemmin, mikä sähköyhtiö sinulla on.

  Säästäväinen kuluttaja on tarkka – ja tarkka kuluttaja säästää rahaa. Sähkösopimus ja kotivakuutus ovat jatkuvia kuluja, joita kilpailuttamalla voi parhaassa tapauksessa säästää satoja euroja vuodessa.

  Merkittävä kustannus jokapäiväisessä elämässä on myös asumiseen liittyvät menot. Onkin hyvä miettiä, että olisiko hieman pienempi ja halvempi asunto potentiaalinen vaihtoehto. Mikäli kotona on paljon tilaa, kannattaa harkita alivuokralaisen hankkimista vaikkapa joksikin aikaa.

  Jos asut opiskelijakaupungissa, vuokralainen voi löytyä todella helposti. Voitkin kokeilla asuintoverin hankkimista lyhyemmäksikin aikaa kokeillaksesi, sopiiko kämppiselämä sinulle.

  Sulje
 • Lainatermeihin liittyvä sanalista

  Lainavertailua helpottavia termejä

  Voit toisinaan törmätä lainanhaun yhteydessä termeihin, joita voi olla vaikeaa ymmärtää, mikäli asiasta ei ole aiempaa kokemusta. Toisinaan voi näkyä myös käsitteitä, joita tarvitsee selventää hieman tarkemmin. Tämän takia olemme laatineet sinulle sanalistan, jotta lainavertailu sujuu paremmin.

  Aloitusmaksu

  Kyseessä on kertaluontoinen kulu, jonka pankki tai luotonmyöntäjä veloittaa lainasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Aloitusmaksu kattaa hallinnointiin liittyvät kustannukset uutta luottoa avattaessa.

  Joustoluotto

  Joustoluotto on laina, jota voit nostaa omien tarpeiden mukaisesti. Voit nostaa sitä aina sinulle myönnettyyn luottorajaan asti.

  Kauppahinta

  Ostamasi asian lopullinen hinta.

  Kiinteä korko

  Mikäli valitset kiinteän koron, voit saada lainallesi saman koron korkojakson ajaksi. Korkotaso voi toisinaan olla sama koko takaisimaksun ajan.

  Käsiraha

  Käsiraha on käteinen summa rahaa, joka maksetaan kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä. Kyseessä on käytännössä ennakkomaksu esimerkiksi asunnon tai auton hinnasta.

  Lainalupaus

  Pankin tai luotonmyöntäjän antama ennakkopäätös, joka alustavasti määrittelee, kuinka paljon lainaa voit saada esimerkiksi asunnon ostamista varten.

  Luotonmyöntäjä

  Yritys, joka myöntää lainan. Esimerkiksi pankit ovat luotonmyöntäjiä.

  Luottopäätös

  Luottopäätös kertoo, myöntääkö luotonmyöntäjä hakijalle lopulta lainaa. Tämä lopputulos perustuu luottotietoihin sekä asiakkaan ilmoittamiin tietoihin. Luottopäätös voi olla joko myönteinen tai kielteinen. Positiivisen luottopäätöksen jälkeen sinulle siirretään rahat tilillesi.

  Lainan lyhennys

  Lainan lyhennys on velan, kuten asuntolainan, maksamista takaisin sen myöntäneelle taholle. Lyhennys tehdään yleensä kuukauden välein. Lyhennys sisältää lainan pääoman maksamisen lisäksi koron ja esimerkiksi tilinhoitomaksun.

  Maksuhäiriömerkintä

  Kyseessä on merkintä, joka aiheuttaa luottotietojen menetyksen. Sen voi saada, kun laskun tai velan maksaminen laiminlyödään.

  Maksusuunnitelma

  Termi tarkoittaa maksuaikaa, joka velalliselta kuluu lainan maksamiseksi kokonaisuudessaan takaisin luotonmyöntäjälle.

  Muuttuva korko

  Muuttuvan koron suuruus muuttuu markkinakorkojen mukaisesti, mikä tarkoittaa lainanhakijan kannalta sitä, että hänen tulee varautua mahdollisiin korkojen muutoksiin. Mikäli muuttuva korko nousee paljon, se voi vaikuttaa talouteen negatiivisesti.

  Yhteishakija

  Kyseessä on henkilö, joka lähtee hakemaan lainaa yhdessä päähakijan kanssa. Rinnakkaishakija eli yhteishakija on yhdessä päähakijan kanssa yhtäläisesti vastuussa lainasta.

  Takaisinmaksuaika

  Lainan takaisinmaksuaika on ajanjakso, joka alkaa siitä päivästä lähtien, kun olet nostanut lainan. Termi tunnetaan toiselta nimeltään myös maksusuunnitelmana.

  Tilinhoitomaksu

  Tämä kulu liittyy maksettavan lainan ylläpitomaksuihin. Tilinhoitomaksun tarkoitus on kattaa luotonmyöntäjän luoton hallinnointiin liittyvät kulut.

  Vakuudellinen laina

  Luotto, johon on kiinnitetty vakuudeksi kiinteää omaisuutta, kuten asunto tai mökki. Omaisuuden panttaaminen mahdollistaa, että hakija voi saada matalahkon koron. Pantin suuruus määritellään useimmiten sen arvoon perustuen ja esimerkiksi asunnon vakuusarvo on yleensä 70-80 prosenttia markkina-arvosta.

  Vakuudeton laina

  Laina, jonka voi nostaa ilman vakuuksia. Tämä lainatyyppi tunnetaan myös nimellä kulutusluotto.

  Vakuusarvo

  Vakuusarvo on vakuudellisen lainan vakuudeksi hyväksyttävä osuus, joka määrittyy suhteuttamalla osa sen arvosta markkina-arvoon tai hintaan nähden.

  Velkakirja

  Kyseessä on lainasopimus, jonka allekirjoitat lainatessasi rahaa luotonmyöntäjältä. Siinä määritellään myös lainan ehdot eli esimerkiksi kuinka paljon lainaat ja minkä koron saat lainallesi.

  Yhdistelylaina

  Yhdistelylainassa on isompi laina, jonka tarkoituksena on kattaa erilaisista luotoista koostuva summa ja kuitata tällä rahalla pienemmät lainat pois.

  Sulje
 • Näin laadit budjetin

  Budjetointi – yksinkertainen tapa parempaan taloudenhallintaan

  Tekeekö sinun mieli paeta paikalta joka kerta, kun joku mainitsee sanan ”budjetti”? Kaikki eivät rakasta numeroita ja talousasioihin liittyviä laskelmia. Monet kuitenkin arvostavat vapauden tunnetta, jonka saa, kun talous on täysin hallinnassa. Tästä budjetoinnissa on kyse – hallinnoinnista.

  Pitämällä tarkkaa kirjaa siitä, kuinka paljon ansaitset ja käytät rahaa joka kuukausi, voi auttaa elämääsi muuttumaan hieman helpommaksi. Huolella laaditun budjetin luominen vie arviolta puoli tuntia (mukaan lukien kahvitauko puolivälissä) – ja tämä puolituntinen voi olla elämäsi paras ajallinen investointi. Oletko valmis tähän haasteeseen?

  1. Listaa kaikki tulonlähteesi

  Ensimmäinen vaihe budjetin suunnittelun alkuvaiheessa on tehdä lista jokaisesta eurosta, jonka ansaitset kuukausittain.

  Esimerkiksi näin:

  • Palkka
  • Opintotuki
  • Vanhempainraha
  • Sairauspäiväraha
  • Sivutulot

  Nyt varmasti tajuat, että miten tämä toimii. Muista myös laskea mukaan esimerkiksi lapsilisät. Joka ikinen sentti, joka kilahtaa kassaasi, tulee olla mukana laskuissa. Toista sama uudestaan seuraavaa kuukautta varten, sillä tämä on pidemmällä tähtäimellä hauskaa!

  2. Erottele pakolliset ja vapaaehtoiset menot

  Tässä vaiheessa on aika listata menot. Tässä kohtaa ei kannata huijata, vaikka homma muuttuu hieman haastavammaksi. Tämä vaihe ei ole haastavampi, vaan lähinnä työläämpi. Älä kuitenkaan anna tässä vaiheessa periksi, sillä olemme tulleet melkein jo puoliväliin (ja kohta voit pitää kahvitauon!)

  On yleistä, että budjetissa erotellaan pakolliset ja vapaaehtoiset menot.

  Pakollisia menoja voivat olla esimerkiksi asuminen, ruoka, sähköt, vakuutukset, puhelinliittymät ja lainat. Ota huomioon kaikki asiat, jotka muistat.

  Vapaaehtoisia menoja ovat muun muassa kahviloissa käynnit, matkat, ravintolaillalliset, vaatteet ja muut ostokset, kampaajakäynnit ja ammattiliiton jäsenmaksu.

  Ota huomioon:

  Sinulla on varmasti monia asioita mielessä, mutta saatat joutua kaivelemaan muistiasi, jotta saat kaikki kulusi paperille. Katso myös tilitä tekemäsi tilisiirrot, käyttämäsi pankkisovellukset, mobiilisiirtopalvelut ja muut vastaavat asiat. Muista myös sellaiset maksut, jotka veloitetaan tililtäsi automaattisesti. Näin rankan työn jälkeen onkin aika pitää kahvitauko!

  3. Lataa budjettimalli saadaksesi kaiken mukaan budjettiin

  Olemme jo melkein maalissa, oletko valmis loppuspurttiin? Kaikkein helpointa sinun kannaltasi on se, että lataat näppärän mallibudjetin (se ei yleensä maksa mitään) ja lisäät siihen kaikki keskeiset luvut.

  Tällä tavalla saat mustaa valkoiselle ja voit huomioida, missä kohtaa voit tehdä muutoksia. Budjettimalleja voi löytää myös erilaisista sovelluksista ja netistä – ne toimivat aivan yhtä hyvin. Mikäli mielestäsi Excel tuntuu luontevammalta työkalulta, sekin on erinomainen vaihtoehto. Paperi ja kynä kannattaa tietenkin pitää mielessä, sillä niidenkin avulla pääset jo pitkälle.

  Pääasia on, että kirjoitat kaiken ylös – plussat ja miinukset muodostavat yhtäsuuruusmerkin, jonka perusteella saat kattavan kokonaiskuvan taloudestasi. Huh, kaikkein raskain budjetointivaihe onkin nyt takana!

  4. Nyt olet valmis!

  Kuluttamalla runsaan puolituntisen budjetin laatimiseen luot hyvän pohjan taloudenpitoon, josta voit nauttia koko loppuelämän. Hienosti tehty!

  Sulje
 • Lainan hakeminen – miten se käytännössä tapahtuu?

  Miten lainan hakeminen siis oikein tapahtuu?

  Mikäli et ole käyttänyt Zmartan lainapalvelua aiemmin, lainan haku voi herättää kysymyksiä. Huoli pois, sillä se on todella yksinkertaista ja käy lähestulkoon kuin tanssi! Jotta prosessi etenee mahdollisimman helposti, olemme koonneet sinulle helposti ymmärrettävän kokonaisuuden. Toivottavasti tästä on sinulle hyötyä! Käytä kaksi minuuttia fiksusti ja vertaile lainoja – laina haku ei kestä kuin pari minuuttia.

  1. Päätä haluamasi lainamäärä

  Aivan ensimmäiseksi sinun tulee täyttää tieto haluamastasi lainasummasta. Tässä kohtaa on hyvä muistaa, että voit määritellä haluamasi lainasumman välillä – eli käytännössä voit saada lainaa 1 000- 60 000 euroa. Muistathan, että pankki tai luotonmyöntäjä voi tehdä myös vastatarjouksen, joka voi vaihdella alkuperäiseen summaasi nähden.

  2. Valitse haluamasi takaisinmaksuaika

  Kun olet määrittänyt haluamasi lainasumman, voit siirtyä yksityiskohtaisempiin ratkaisuihin. Zmartan sivuilla on kätevä lainalaskuri, jonka avulla pääset testailemaan suuntaa antavaa takaisinmaksuaikaa. Tämän perusteella näet, millainen kuukausierä on realistinen omaan tulotasoosi nähden.

  Tässä kohtaa on hyvä ottaa huomioon kaikki tulot ja menot, jotta talous ei joudu liian tiukoille – muistathan siis ottaa elämisen pakolliset kulut ja muut menot huomioon. Voit valita takaisinmaksuajan 1-15 vuoden väliltä.

  3. Täytä henkilötietosi

  Lainaprosessi edellyttää, että annat henkilötietosi. Aluksi sinun tulee täyttää hieman muutamia henkilötietojasi itsestäsi sekä taloudellisesta tilanteestasi. Sinun on hyvä harkita myös yhteishakijan mukaan ottamista. Hän voi olla perheenjäsen, sukulainen tai ystävä, joka tulee osaksi lainanhakua ja vastaa omalta osaltaan lainasta. Teillä on yhdessä mahdollisuus saada hyvät ehdot lainalle, sillä korko voi olla matalampi ja lainasumma voi olla suurempi.

  Hakuprosessissa kysellään tietoja tuloistasi sekä työstäsi. Nämä ovat tärkeitä tietoja luotonmyöntäjän kannalta ja niillä on vaikutusta lainapäätöksiin. Merkkaathan siis bruttotulot oikein ilman mahdollisia tukia – esimerkiksi lapsilisä ja asumistuki eivät kuulu lainahakemukselle. Pääomatuloja, kuten myyntivoittoja, vuokratuloja tai osinkotuloja ei oteta huomioon ja niitä ei sen takia merkata mukaan.

  Miksi puolison tuloja kysytään lainahakemuksessa?

  Mikäli haet lainaa yksin ja elät saman katon avio- tai avopuolison kanssa, saatat kuitenkin ihmetellä, miksi puolison tuloja kysytään. Moni myös miettii, otetaanko häneen yhteyttä ja millainen vaikutus niillä on. Älä huoli! Meitä Zmartalla velvoittaa pankkisalaisuus ja emme ota yhteyttä puolisoosi tuloihin liittyen. Tieto puolison tuloista ja menoista ei ole pakollinen kohta, joten jos et halua ilmoittaa niitä, voit merkitä kohtaan esimerkiksi nolla. Puolison tuloilla voi olla luotonmyöntäjän silmissä lähinnä positiivinen vaikutus kokonaiskuvaa katsoessa.

  Mitä tarkoittaa PEP-henkilö?

  Toinen kysymyksiä herättävä kohta liittyy poliittisesti vaikutusvaltaiseen henkilöön eli niin kutsuttuun PEP-kysymyksen, joka voi tuntua ihmeelliseltä keskellä lainahakemusta. Kyseessä on lähinnä kausta johtuva ja pakollinen kysymys.

  PEP johtaa juurensa yhdistelmästä ”Politically Exposed Person”. Tämä on pakollinen kysymys rahanpesulakiin liittyen ja sen tarkoituksena on kartoittaa, tunnetko esimerkiksi ministerejä, kansanedustajia ja esimerkiksi valtio-omisteisten yrityksen toimitusjohtajia – tai toimitko kenties itse kyseisessä virassa.

  Näin lainan haku etenee

  Kun olet saanut koko parin minuutin mittaisen hakulomakkeen täytettyä, voit lähettää sen eteenpäin. Lainanhaku etenee siten, että hakemuksesi lähetetään yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän käsiteltäväksi. He tekevät antamiesi tietojen perusteella yhteenvedon taloudestasi ja antavat luottopäätöksen antamiesi henkilötietojen perusteella.

  Saat kaikki luotonmyöntäjien lainapäätökset digitaalisesti selkeään ja huolella laadittuun OmaTili-palveluun. Voit kirjautua palveluun joko käyttämällä omia verkkopankkitunnuksiasi tai vaihtoehtoisesti Zmartan luomaa käyttäjätunnusta ja salasanaa käyttämällä. Palvelu on rakennettu siten, että näet kaikki luotonmyöntäjien antamat päätökset. Voit saada lainatarjouksia joko täysin hakemallesi summalle. Vaihtoehtoisesti voit saada vastatarjouksen, joka on hieman pienempi kuin alun perin hakemasi summa.

  Allekirjoita lainatarjous

  Mikäli olet saanut sinulle sopivan lainatarjouksen, voit allekirjoittaa sen helposti ja näppärästi digitaalisesti. Me Zmartalla olemme laatineet sinua varten selkeät ohjeet, jotta voit itsenäisesti edetä lainan ottamisen kanssa. Voit allekirjoittaa tarjouksen sekä palauttaa mahdolliset luotonmyöntäjän pyytämät liitteet netin välityksellä. Tämä on Zmartan lainavertailun yksi hienoimmista piirteistä – sinun ei tarvitse poistua kotoa tai edes keskustella kenenkään kanssa lainan saamiseksi!

  Kun olet lukenut lainasopimuksen ja allekirjoittanut sen sekä toimittanut pyydetyt liitteet, voit odotella rahojen saapumista tilillesi. Toivottavasti lainan hakeminen on ollut sinulle niin hyötyjen kuin mahdollisten säästöjen näkökulmasta!

  Sulje

Mitä ihmiset oikein sanovat meistä?

4,6 / 5, perustuu 2 812 arvosteluun
26. maaliskuuta 2023
Aila Aulavuori sanoo:

Kaikki kävi nopeasti, itse en olisi lähtenyt kilpailutukseen. Kiitos ja oli hyvä ja ystävällinen palvelu

26. maaliskuuta 2023
Pasi Salminen sanoo:

Mukava ja asiantunteva palvelu

25. maaliskuuta 2023
Hannu sanoo:

Kaikki sujui mutkattomasti ja nopeasti

25. maaliskuuta 2023
Teemu sanoo:

Nopea ja ystävällinen palvelu. Kaikki kartoitetiin kerralla ja vastaukset valmiit ennen puhelinneuvottelun loppua.

24. maaliskuuta 2023
Jouni Pertti Karjalainen sanoo:

Erittäin nopeasti ja hyvin toimittu apu minulle , olen oikeasti kerrankin saanut lainan ilman isompia jossittelua , kiitos ja suosittelen vahvalla mielipiteellä muillekkin .

12. helmikuuta 2023
Jp sanoo:

Nopea prosessi.

Lue lisää arvosteluja
 • Maksuton
 • Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään