Näin säästät lemmikkien hoidossa - katso vinkit edullisempaan elämään eläinten kanssa

Lemmikkieläimen hoidosta kertyy aina kustannuksia, näitä voi kuitenkin pienentää helpoilla ja käytännöllisillä ratkaisuilla. Jotkut ovat onnistuneet jopa tienaamaan lemmikkiharrastuksella. Katso videolta miten sinäkin voit tehdä lemmikin pitämisestä taloudellisesti fiksumpaa.

Tervetuloa Zmarta vinkkeihin – apua taloudenhoitoosi!

Mitä tarkoittaa lainan todellinen vuosikorko? Mitä kannattaa ottaa huomioon lainaa hakiessa? Miksi on kannattavaa yhdistää useat lainat yhdeksi? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät vastauksen artikkeleistamme. Olemme koonneet artikkelit ja vinkit avuksesi ja lisäämme uusia artikkeleita sivuillemme jatkuvasti.

Etsi artikkeleita

Näin tienaat valokuvillasi

Valokuvaaminen on hyvä harrastus, loistavia kuvia voi ottaa vaikka älypuhelimella. Onnistuneella tai oikein otetulla kuvalla on myös arvoa, mutta minkälaiset kuvat tuottavat ja missä niitä voi kaupata. Katso videolta miten kuvat muutetaan rahaksi.
Tienaa valokuvilla

Näin asut edullisemmin

Asuminen vie valtaosan tuloistasi, joten sen kanssa kannattaa toimia fiksusti. Asumiskustannuksissa voi säästää merkittäviä summia hyvin yksinkertaisilla toimenpiteillä. Katso videolta vinkit fiksumpaan asumiseen.
Asu edullisemmin

Näin lennät edullisemmin

Lentojen hinnat voivat muuttua jatkuvasti ja erilaiset lisämaksut hankaloittavat halvimman lennon etsimistä ja vertailua. Näillä vinkeillä löydät edullisimman tavan lentää. Ole fiksu ja katso video.
Lennä edullisemmin

Näin ajat edullisemmin

Autoilu voi olla kallista, joten kannattaa ottaa selville millä käytännön vinkeillä ajaminen muuttuu kertalaakista edullisemmaksi. Ole fiksu ja katso video.
Aja edullisemmin

Miksi Zmarta - 10 syytä kilpailuttaa ja hakea lainaa fiksusti

Jos olet suunnitellut hakevasi lainaa elämisen kustannuksiin, mutta et ole vielä tutustunut eri vaihtoehtoihin, tutustu Zmartan tarjoamaan lainapalveluun. Tarjoamme vakuudettomia lainoja ja kulutusluottoja lukuisilta rahoituslaitoksilta ilman vakuuksia, joustavasti ja turvallisesti.
Miksi Zmarta - 10 syytä kilpailuttaa lainasi

Käsirahan lainaaminen

Jos sinulta vaaditaan käsirahaa osaksi ostamasi kohteen hinnasta, eivätkä säästösi riitä, yhtenä vaihtoehtona on vakuudeton laina, joka sopii erilaisiin hankintoihin ja äkilliseen rahan tarpeeseen.
Käsirahan lainaaminen

Lainaa asuntovaunun hankintaan

Tekeekö mielesi matkustella ympäri Suomea tai ajaa Norjaan koko perheen voimin? Haluaisitko viettää viikonloput seikkaillen? Asuntovaunu kuulostaa tässä tapauksessa hyvältä idealta! Jos haaveissasi on oman asuntovaunun hankkiminen, täytyy sinun tietysti saada toteuttaa unelmasi.
Lainaa asuntovaunun hankintaan

Järkeviä vinkkejä lainan ottamiseen

Lainan hakeminen on päätös johon kannattaa valmistautua huolella. Listasimme muutamia vinkkejä helpottamaan päätöksentekoasi. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi vakuudellinen ja vakuudeton laina.
Järkeviä vinkkejä lainan hakemiseen

Lainavakuutus

Oletko miettinyt, miten taloutesi kestää yllättäviä kuluja ja menoeriä ilman säästöjä tai tukiverkkoa? Ei hätää, ongelmaan on olemassa ratkaisu: lainavakuutus. Vakuutus auttaa yli vaikean ajan ilman pelkoa maksuhäiriöistä. Vakuutuksen avulla säilytät taloudellisen tasapainon, vaikka elämässä sattuisi jotain ennalta arvaamatonta.
Lainavakuutus

Laina ja luottotiedot

Tarvitsetko pikaisesti lainaa, mutta olet epävarma luottotietojen tarkistaminen? Zmartan lainavertailupalvelun avulla voit hakea vakuudetonta lainaa jopa 50 000 euroon asti ja saada vastauksen hakemukseesi jopa saman päivän aikana. Lue alta tarkemmin, miten lainaa voidaan hakea ja millaiset ehdot lainan saamiseksi vaaditaan.
Laina ja luottotiedot

Tietoa velkajärjestelystä

Velkajärjestely, tai velkasaneeraus, on viimeinen vaihtoehto henkilölle, joka ei ole pystynyt maksamaan velkaansa. Tällaisessa tilanteessa velallinen voi hakea velkajärjestelyä tuomioistuimelta. Kaikissa käsittelyn vaiheissa ja myös velkajärjestelyn maksuohjelman aikana velallisen on mahdollista kysyä neuvoja ja apua kunnallisesta velkaneuvonnasta.
Tietoa velkajärjestelystä

Lainaa venettä varten

Onko aika lähteä vesille? Haaveiletko omasta veneestä? Oli kyseessä purjevene, huvijahti tai vaatimattomampi kulkupeli, venekaupat ja rahoitus kannattaa hoitaa järkevästi. Oletko säästänyt osan ostohinnasta, haluatko veneen hankkimisen lisäksi ylimääräistä rahaa matkabudjettiisi?
Lainaa veneen hankintaan
Lisää artikkeleita

Tee fiksuja päätöksiä Zmartan avulla

Me Zmartalla olemme sitä mieltä, että ei ole järkevää maksaa liian korkeaa korkoa lainalle tai tehdä rahoituspäätöksiä, joiden seurauksia ei kunnolla ymmärrä. Tavoitteenamme on, että artikkelimme toimivat tukenasi, kun teet taloudenhoitoosi liittyviä päätöksiä. Zmarta auttaa, jotta sinä osaat tehdä oikeita ja fiksuja ratkaisuja.

OMATILI Kirjaudu. Vertaile. Valitse.

Täytä henkilötunnuksesi, niin saat uuden salasanan

bankid-technical-error
bankid-start start-link
bankid-aborted
bankid-unknown
bankid-error
bankid-expired
bankid-sign
bankid-invalid

Kirjautua sisään

Luo ja lähettää uuden salasanan