Puskurirahasto pahan päivän varalle

“On hyvä säästää pahan päivän varalle” – kuulostaako tutulle? Taitaa kuulostaa myös hieman moralisoivalta. No, me lupaamme säästää sinut turhalta moralisoinnilta ja keskittyä asiaan. Kirjaimellisesti puskuri tarkoittaa jotain joka vaimentaa iskuja, ja sitä samaa tarkoittaa puskurirahasto. Se on pehmennin joka auttaa selviytymään kun jotain odottamatonta sattuu taloudellisesti.

Tervetuloa Zmarta vinkkeihin – apua taloudenhoitoosi!

Mitä tarkoittaa lainan todellinen vuosikorko? Mitä kannattaa ottaa huomioon lainaa hakiessa? Miksi on kannattavaa yhdistää useat lainat yhdeksi? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät vastauksen artikkeleistamme. Olemme koonneet artikkelit ja vinkit avuksesi ja lisäämme uusia artikkeleita sivuillemme jatkuvasti.

Etsi artikkeleita

Rinnakkaishakija

Rinnakkaishakijan avulla on mahdollista saada paremmat ehdot lainatarjouksiin.
Rinnakkaishakija

Mitä tarkoittaa lainan todellinen vuosikorko?

Oletko pohtinut mitä tarkoittaa lainan nimelliskorko tai todellinen vuosikorko? Miten ne eroavat toisistaan? Mitä hyötyä todellisesta vuosikorosta on? Muun muassa näihin kysymyksiin pyrimme vastaamaan tällä artikkelilla.
Mitä tarkoittaa todellinen vuosikorko

Lainaa nopeasti

Tarvitsetko lainaa nopeasti? Toisinaan elämässä tapahtuu ennalta-arvaamattomia asioita, joista aiheutuu ylimääräisiä kustannuksia. Jääkaappi saattaa hajota yllättäen tai autoon tulla vikoja, joiden korjaaminen on kallista. Jos sinulla ei ole ylimääräisiä säästöjä, saatat tarvita lainaa näiden yllättävien kulujen kattamiseen. Me Zmartalla autamme sinua, kun tarvitset lainaa pikaisesti.
Lainaa nopeasti

Kulutusluottoa ilman vakuuksia

Haaveiletko keittiösi remontoimisesta? Ehkäpä sinulla on suunnitteilla ulkomaanmatka? Tai haluaisitko hankkia veneen, jolla voisit kesäisin viettää aikaa yhdessä perheesi kanssa? Kuluttajaluotto, joka tunnetaan paremmin nimellä kulutusluotto, voi olla oikea ratkaisu tällaisten haaveiden ja hankintojen toteuttamiseen.
Kulutusluottoa ilman vakuuksia

Viisi vinkkiä lainojen yhdistämiseen

Oletko suunnitellut lainojen yhdistämistä, mutta olet vielä epävarma siitä, onko se omalla kohdallasi järkevää? Älä enää murehdi, sillä me Zmartalla autamme sinua! Olemme koonneet sinua varten viisi elintärkeää vinkkiä helpottamaan päätöksentekoasi. Tutustu näihin vinkkeihin ja tee fiksu päätös!
Viisi vinkkiä lainojen yhdistämiseen

Oletko ajatellut lainojesi yhdistämistä?

Useiden lainojen ja luottojen hankkiminen ei ole tavatonta, mutta se voi tulla kalliiksi. Tarjoamastamme lainojen yhdistämispalvelusta voi olla sinulle apua, kun haluat pienentää lainojesi korkoja ja kuukausittaisia kustannuksia.
Oletko ajatellut lainojesi yhdistämistä?

Lainaa moottoripyörää varten

Rakastatko sitä vapauden tunnetta, jonka koet, kun istut moottoripyörän selkään – tai haaveiletko siitä tunteesta? Haluatko painaa kaasua ja antaa pyörien kuljettaa sinut kohti uusia seikkailuja? Zmarta voi auttaa sinua toteuttamaan unelmasi kilpailuttamalla lainatarjouksia moottoripyörän hankintaan.
Lainaa moottoripyörää varten

Järkevä autokauppa

Oletko ostamassa autoa ja mietit, että miten teet mahdollisimman hyvän ja kannattavan kaupan? Sekä uutta että käytettyä autoa ostaessasi mielessäsi on varmasti monia kysymyksiä. Se on aivan ymmärrettävää, sillä auton ostaminen on aina iso sijoitus. Haluamme olla avuksesi ja olemmekin koonneet autokauppaasi helpottavan vinkkilistan. Huolella kokoamastamme listasta selviää muutama keskeinen asia, jotka meidän mielestämme ovat tärkeitä pitää mielessä autoa ostaessa. Ota vaari vinkeistämme ja tee avullamme hyvä ja onnistunut autokauppa.
Järkevä autokauppa

Lainaa ilman vakuuksia

Vakuudeton laina tarkoittaa nimensä mukaisesti sellaista lainaa, johon sinun ei tarvitse kiinnittää omaisuutta vakuudeksi. Se poikkeaa siis esimerkiksi asuntolainasta, jossa sinun tulee sitoutua antamaan asuntosi vakuudeksi lainasta. Zmartan kautta voit kilpailuttaa ja hakea vakuudetonta lainaa, tai kulutusluottoa, joksi sitä myös kutsutaan, jopa 50 000 euroon asti.
Lainaa ilman vakuuksia

Opas – näin yhdistät lainasi

Oletko joutunut ottamaan monta lainaa rahoittaaksesi yllättäviä, ennalta-arvaamattomia menoja? Oletko lainannut rahaa esimerkiksi remonttiprojektiin, autoa tai ulkomaanmatkaa varten ja maksat nyt kuukausittain paljon korkoja ja muita lainanhoitokuluja? Saattaa olla aika yhdistää pienet lainasi yhdeksi suuremmaksi, jotta voisit säästää kuukausilyhennyksissä ja välttää ylimääräiset kulut.
Opas – näin yhdistät lainasi
Lisää artikkeleita

Tee fiksuja päätöksiä Zmartan avulla

Me Zmartalla olemme sitä mieltä, että ei ole järkevää maksaa liian korkeaa korkoa lainalle tai tehdä rahoituspäätöksiä, joiden seurauksia ei kunnolla ymmärrä. Tavoitteenamme on, että artikkelimme toimivat tukenasi, kun teet taloudenhoitoosi liittyviä päätöksiä. Zmarta auttaa, jotta sinä osaat tehdä oikeita ja fiksuja ratkaisuja.

OMATILI Kirjaudu. Vertaile. Valitse.

Täytä henkilötunnuksesi, niin saat uuden salasanan

bankid-technical-error
bankid-start start-link
bankid-aborted
bankid-unknown
bankid-error
bankid-expired
bankid-sign
bankid-invalid

Kirjautua sisään

Luo ja lähettää uuden salasanan